Foto van een Ziegler Twin 850-VS. Na het webrengen van de Trioliet deze maar weer meegenomen.. Foto is geplaatst door Pieter Buren op 12-03-2023 om 07:31:12, met 9 reacties.

Ziegler Hark

216 foto's van @Pieter Buren

+1
Pieter Buren
Foto van een Ziegler Twin 850-VS. Na het webrengen van de Trioliet deze maar weer meegenomen.

Reacties

+1
Pieter Buren
En deze 's middags ook nog weggebracht:

(klik om te vergroten)

Fendt926Driver
Mensen die er mee werken zijn er enthousiast over. Maar je moet wel een technisch goede hebben.
Had de oude ook wel twin tand?
+1
Pieter Buren
@Fendt926Driver nee de oude RS820-V had geen twin tand. Zochten er ook niet specifiek naar, maar deze 850 kwam te koop bij het mechanisatiebedrijf in de buurt. 16 jaar jonger dan de 820, nogal wat minder speling en wat degelijker gebouwd sprak ons wel aan.
J asper
Capaciteits knaller😎
+1
frank_mf
Geen beschermbeugels? Of is dit die machine waar de verstelling bovenop is gemaakt.

Zijn echt machtige machines zoals @Fendt926Driver zegt als ze technisch in orde zijn. Kan er mee lezen en schrijven. Ik had bij onze met een kranenset ook links en rechts apart gemaakt. 5 jaar met plezier (en heel goedkoop) mee geharkt.
Pieter Buren
@frank_mf zit een zwengel bovenop de rotor inderdaad. Eerste eigenaar heeft dat om wat voor reden dan ook eraf gehaald.
Ik hoop dat hij ons ook goed bevalt. Stuurderij is iig goed want ik kon gewoon 40 km/h rijden en hij draait ook heel stil.
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Pieter Buren:
Stuurderij is iig goed want ik kon gewoon 40 km/h rijden en hij draait ook heel stil.

Mijn hark ook zelf opgehaald.
Meer dan een uur rijden. Maar was er wel zeer beducht op dat een hark nog breder op de banden staat als de 926 en dan best veel door kuilen en gaten stuiterd in de berm.
En stabilisatie vast van de trekker dat scheelt ook enorm veel
+2
Pieter Buren
@Fendt926Driver voor mij was het 8 kilometer en ik ken alle gaten en bulten op die route uit m'n hoofd. Al zo vaak langsgereden. Ook veel met kippers tijdens de aardappeloogst. De berm kom ik niet in met een hark. Veel bomen langs de weg namelijk. Bij het oprijden van rotondes is het wel altijd oppassen dat de wielen niet via de verhoogde middenscheiding gaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ziegler Hark ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!