Foto van een John Deere 9RX 640 op de Agritechnica.. Foto is geplaatst door JJ op 14-11-2023 om 08:20:30, met 5 reacties.

John Deere 9RX640

JJ
Foto van een John Deere 9RX 640 op de Agritechnica.

Reacties

steyrlanzboy
Mooi
+1
Jotke
Dikke trekker!😍

Heb er de vorige twee edities ook langs gestaan.

Ben benieuwd wanneer die grote nieuwe geïntroduceerd wordt! En de nieuwe hakselaar!
caseboy
@Jotke ze hebben toch pas een update gehad op de 8000 serie hakselaars?
Jotke
@caseboy

Ja vorig jaar. Maar er is een nieuwe in de maak. Gezien daar al foto's van op Facebook rondslingeren dacht ik, die zal dan al een eind klaar zijn.

Zelfde met de kniktrekker. Is ook een grote kniktrekker, groter dan de 9R(X) in de maak. Op de foto's die overal rondslingeren ziet die er al uit alsof ie in vergevorderd stadium is. Niet zoals de green hulk zegmaar waar eerst eens een jaar of 6 foto's van rondslingerde met overduidelijk protokappen voor het uiteindelijke model in 2019 op de Agritechnica stond.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 9R(X) 640 en hebben de trefwoorden poseren en agritechnica 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!