Loonbedrijf Jennissen helpt ook bij collega's die de mais niet van het land krijgen met hun Claas Jaguar 990 Terra Trac. Maar dat lukt ook niet altijd zonder slag of stoot. (2023)

Claas Jaguar 990

+3
FerreV
Loonbedrijf Jennissen helpt ook bij collega's die de mais niet van het land krijgen met hun Claas Jaguar 990 Terra Trac. Maar dat lukt ook niet altijd zonder slag of stoot. (2023)

Reacties

RVM
Oi oi
T60401
@RVM Is bij deze hakselaar de achteras wel aangedreven. Op vliegende puntjes staat ook een filmpje van een combine. Maar die wil ook niet vooruit. Achteras moet hij mee trekken en dat is teveel.
roscho
Quote Reactie van @T60401:
Is bij deze hakselaar de achteras wel aangedreven

Zo te zien wel, er ligt al een hoopje wit zand achter het achterwiel.
T60401
@roscho zou goed kunnen. maar het kan ook zijn dat hij wat achteruit gereden is om weer een aanloopje te nemen. komt ook geen mais uit de pijp.

Van wat ik gezien heb kun je beter een grote dikke band onder de hakselaar hebben. kom je net zo ver.
worteljcb
@T60401 Achteras van zo'n rupshakselaar is altijd aangedreven. Bij een combine is het optie inderdaad.
T.Tanis
Die hebben ook wel aardig wat spullen 👌👍😀
JD 6110
De kaweco zal wel aangedreven zijn.?
FerreV
+1
Andre150
Hang er maar een 6 rijer voor. Loopt ie er veel makkelijker over
+1
caseboy
@Andre150 dat was ook precies mijn gedachte, of een 8 rijer die zullen ze vast nog wel hebben van de andere hakselaars
+1
RVM
@caseboy zo ver als ik weet werken hun al een aantal jaren met alleen 10 rijers
Andre150
@RVM wat voor een mega boeren heb je daar dan? Je moet wel hele grote sleufsilos oid hebben om zo'n enorme gewasstroom kwijt te raken. Helemaal met zoveel motorvermogen.
+1
RVM
@Andre150 klantenkring ken ik niet, maar Jennissen is van oudsher een koeienboer die het loonwerk ingerold zijn. Kennis van me werkt er. Laatste 20 jaar enorm gegroeid ook door overname van loonwerk van verschillende andere bedrijven.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 990 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!