Mijn grote teleurstelling van agritechnica, de nexat. Je kon niet vlakbij komen en geen folders, posters of wat dan ook. Jammer.Ik kan het ze niet kwalijk nemen dat ze er niet op zitten te wachten dat

Nexat Prototype

+4
GerbertXL
Mijn grote teleurstelling van agritechnica, de nexat. Je kon niet vlakbij komen en geen folders, posters of wat dan ook. Jammer.
Ik kan het ze niet kwalijk nemen dat ze er niet op zitten te wachten dat er mensen aan een machine zitten wat eigenlijk een prototype is maar een poster of folder was wel heel leuk geweest.
KlaasM
@GerbertXL maar wat een ding hè? Wij hebben er ook n tijdje bij staan kijken
Andre150
@KlaasM prachtig apparaat, heel imposant
joopsame78
@GerbertXL Dan moet je Huizinga in de Oekraine volgen die gebruikt de Nexat volgens mij al voor het 2de seizoen, heel enorm.

Reacties

Andre150
Folders waren er wel degelijk
GerbertXL
@Andre150 wel fuck. Niet goed gekeken 😞
+1
caseboy
@GerbertXL of ze waren al op
GerbertXL
@caseboy zou ook kunnen ja, ik was er vrijdag dus dan is er al wel een paar man langs geweest natuurlijk.
Andre150
@GerbertXL haha ik kwam er zaterdag pas langs.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Nexat Prototype ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!