Foto van een weidemann cx 1140 Onze shovel is vannacht Gestolen !!!!- shovel heeft gladde banden,- extra hydroliek retour leiding ( 3 leidingen in totaal)- kleine led werklampen voorop. Als je deze sh

Gestolen shovel

+2
Baltus_steyr
Foto van een weidemann cx 1140
Onze shovel is vannacht Gestolen !!!!
- shovel heeft gladde banden,
- extra hydroliek retour leiding ( 3 leidingen in totaal)
- kleine led werklampen voorop.
Als je deze shovel ziet of te koop word aangeboden doe me aub bericht!! Mvg Mark

Reacties

claasfendt
Het gebeurt steeds weer dan is het een paar maand rustig en dan begint het weer zeker bij ons in de buurt 5 min van de snelweg af 🤬
2850Johndeere6R
@claasfendt Dan zijn ze snel de grens over en zijn ze niet meer te traceren
CaseCS130
Bah wat klote Mark......
+3
Baltus_steyr
@CaseCS130 ja en ze zijn hondsbrutaal en het lijkt net of ze niks te verliezen hebben. wat een gajes volk. Ik heb vanmorgen wel even van me af gebekt. Word niet snel boos maar op deze manieren gaat mij even het fatsoen voorbij.
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Baltus_steyr:
en ze zijn hondsbrutaal

Zeker. Dat ze zo bij je op het erf komen lijkt al nergens op.
Laat staan dat ze ook nog wat mee nemen.
En deze lopen al niet zo snel.
Moet je nogal wat toeren maken op iets op te schieten.
Konden ze ongehoord van het bedrijf af komen dan?
Baltus_steyr
@Fendt926Driver nou ik lag gister zelf vrij laat in bed. Uur daarna ging de hond nogal tekeer, maar die gaat wel eens vaker te keer. vrouw wou nog gaan kijken toen zei ik blijf maar mooi binnen maar zelf had ik er ook niks te veel zin aan.
Ja ik had kunnen gaan kijken. Maar ik weet ook niet wat ik dan op dat moment aan zou treffen, wat voor volk is er en wat hebben ze bij zich...misschien maar beter ook zo. Op zulk soort momenten kan het wel even zwart worden voor mijn ogen en dan weet ik niet wat ik doe.......
Maar er is gelukkig geen persoonlijk letsel of dergelijks en we zijn er voor verzekerd dus laten we daar maar nuchter over blijven.
Een ding is zeker, met de nieuwe aanwinst komt er sws een track en trace systeem of dergelijks en er gaan ook camara's komen. Helaas wonen wij in een punt van een kruising met een weerszijden een weg, dus je kunt bij ons aan alle kanten het erf op komen.
@Baltus_steyr ja dat is zuur, wij hebben voor het geval dat nog het een en ander achter de deur of hoek staan om ze misschien kunnen afschrikken... maarja je weet idd niet wat ze bij zich hebben
+2
J asper
@Baltus_steyr
Quote:
Een ding is zeker, met de nieuwe aanwinst komt er sws een track en trace systeem of dergelijks

Ergste is met die ratten dat ze weten dat er een andere komt… En dat ze daarna op dat adres een mooie nieuwe kunnen ophalen…. Is ook al heel vaak gebeurt🙈🤕
Baltus_steyr
@J asper klopt. maar daar kun je wel op anticiperen. Goede voorbereiding hebben ze al snel een hekel aan....
+1
CaseCS130
@Baltus_steyr snap ik helemaal. Elke dag hard werken zodat je iets kan kopen. En dan komen er van die mislukkelingen ff langs en je bent het weer kwijt.
+1
claasfendt
@CaseCS130 het is te hopen dat ze hem regen terug vinden anders word het verzekeringswerk en daar word je meestal niet beter van
new holland koen
Goh wat erg!
Zo iets gebeurt veel te vaak inderdaad...
wilbertkw
Hondsbrutaal inderdaad en hopelijk heeft iemand iets gezien of gehoord
deJong
Al wat gehoord van de shovel?
Baltus_steyr
@deJong nope, helaas niet. Ga er ook niet meer vanuit.
wilbertkw
@Baltus_steyr op 112achterhoek staat wel dat ze er een paar opgepakt hadden. Dacht die zijn misschien ook bij jou geweest. Dus niet.
wilbertkw
@Baltus_steyr ja die bedoelde ik👍
deJong
@Baltus_steyr heh. Dat is wel vervelend voor jullie.

Kunnen jullie dit wat oplossen met de verzekering?
Baltus_steyr
@deJong Ik moet er nog van horen, maar in princinpe krijgen we nog een redelijk bedrag weer om een andere shovel te kopen.
deJong
@Baltus_steyr dat is tenminste nog iets.

Dan moet de politie eerst zeggen dat hij *echt* weg is?

Had je de shovel apart voor diefstal verzekerd of zat dat gewoon bij een polis in.
Baltus_steyr
@deJong Zodra de politie de aangifte behandeld is, staat die als gestolen opgegeven. Ook staat het chassis nummer geregistreerd in (heel?) europa. Dus mocht de gestolen shovel met die chasis nummer boven water komen , wordt die uiteindelijk weer aan mij of de verzekerings maatschappij gekoppeld .

De shovel is gewoon voor diefstal verzekerd, net als andere zelfrijdende machines...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Weidemann 1140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!