Mn broer Arjaan werkte 47 jaar voor JD dealer van Weele Wolfaartsdijk helaas is deze vakman veel te vroeg overleden wat hij ons naliet zijn deze foto s van het project 4020 ombouw naar SG 2 cabine...e

John Deere 4020

+11
kreekekees
Mn broer Arjaan werkte 47 jaar voor JD dealer van Weele Wolfaartsdijk helaas is deze vakman veel te vroeg overleden
wat hij ons naliet zijn deze foto s van het project 4020 ombouw naar SG 2 cabine...en geloof me hier zijn er niet veel van !!!
heb nog meer foto s van dit project die volgen nog !!!!
Ode aan een groot vakman !!!
Let ook op de home made istallatie om de cabine te monteren !!!

Reacties

+2
a3vandiejen
Heel mooi.
+1
Gavrie Willemsen
Ik vind dit een zeer knappe foto
+2
ljdekker
Mooi gedaan alleen lijkt het wel raar met de motorkap die veel te laag is
+5
jd3140jb
Op YT vind je een gelijkaardig project, maar dan van een (officieel niet bestaande) 4820. Ik dacht dat deze reeks maar ging tot 4620. Ook een mooi geslaagd project. Hierbij de link.
@jd3140jb klopt ook, in de video zegt hij hier ook wat van. Ik dacht dat hij zij dat de cabine en motor van een 4840 kwamen en hij het daarom wel passend vond om het te hernamen als een 4820 of zoiets zei hij. Heb het niet helemaal goed gehoord maar meende dit er uit op te kunnen maken. Is wel een echt sjieke trekker geworden👌🏻👌🏻👌🏻
JDFreaky
Bijzonder om te zien alleen de cabine staat te hoog
+2
Gavrie Willemsen
@JDFreaky of de motorkap is te laag…☺️
JDFreaky
@Gavrie Willemsen joa dat kin ook nog
+1
agroservice
Mooi verhaal

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4020 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!