Foto van een Massey Ferguson MeerdereDe laaste jaren laten we de lokale service monteur een dag komen om de trekkers , vrachtwagen en voer trailer na te kijken.  Alles word olie en filters ververst ,

Massey Ferguson Meerdere

+20
Massey 2705
Foto van een Massey Ferguson Meerdere

De laaste jaren laten we de lokale service monteur een dag komen om de trekkers , vrachtwagen en voer trailer na te kijken. Alles word olie en filters ververst , gesmeerd , en verlichting na gekeken , ongeacht aantal uren of kilometers. Ook test hij de radiator cool vloeistof voor maximal min 50 niet te bevriezen. We komen er zelf haast niet aan toe , door genoeg ander werk. En op deze manier staat alles er weer goed onder houden bij. Ieder zijn vak zeg ik dan maar....!

Reacties

+14
Massey 2705
Nog een paar foto,s . Als er niet te veel te repareren is , lukt het hem in 8 a 9 uur alles gehad te hebben . Als er iets groters aan de hand is , komt hij daar een andere dag voor terug.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+4
Baltus_steyr
@Massey 2705 mooi voor mekaar zo, en zo gun je een ander ook nog wat werk!!
+7
Massey 2705
@Baltus_steyr de MF dealer zit een uur bij ons vandaan met de auto. Maar er zijn 3 zzp,er monteurs met een eigen service truck in de omgeving. Zolang er geen computer storingen zijn kunnen hun vaak het meeste repareren, voor een vriendelijk bedrag. Wij hebben al jaren de zelfde man die bij ons komt.
+9
Fendt926Driver
@Massey 2705 mooie schuur.
Hoe langer je kijkt des te meer je ziet.
Heineken vlag
Plankje met miniatuur trekkers
Een losse mf gril
+4
Bauwz
@Fendt926Driver vindt die bankschroef achter op de servicewagen ook leuk.
+5
Massey 2705
@Bauwz deze monteur heb het in het voor en najaar het drukste met reperaties in het veld . Het is vaak creatief zijn voor hun om een boer weer zo snel mogelijk weer aan de gang te hebben tijdens het zaaien of oogsten. Dan komt zo,n Bank schroef wel eens van pas om dingen weer recht te buigen , of wat dan ook.
+9
Massey 2705
@Fendt926Driver bedankt voor je compliment Huub . Er zijn er veel die bij ons in de schuur komen en er naar staan kijken. En om 6 uur doen we een biertje...

(klik om te vergroten)

+1
Fendt926Driver
@Massey 2705 mooie mancave voorin.
Kun je gezellig even zitten.
En het grote voordeel van heineken is wel dat je het bijna overal ter wereld wel kopen kunt.
Of ben je over geschakeld naar een lokaal recept??
+6
MF 2725
Dat gaat mooi zo: alle machines binnen en in 1 keer alles goed onderhoud.
+4
bob de bouwer
Goed geregeld, mooie schuur voor de machines
+5
jan-kees same
Mooie werkplaats zo 👌,het is een oude varkensschuur geweest zeker ,ik zie nog roosters in de hoek😉
+5
Massey 2705
@jan-kees same ja deze varkens stal heb ik in 2002 laten bouwen , en is pas 3 jaar geleden tot schuur verbouwd met een grote deur er in. De andere mest putten hebben we beton over gestort op afschot naar de nog bestaande put. Zo hebben we binnen ook een was plaats als het moet.
+6
Bauwz
Ik wil ook zo een mooie hal,mijn werkplaats is te klein om alles netjes neer te zetten.
Je heb gelijk Jaco, als het meezit ben je in een dag van alles af.
+3
Massey 2705
@Bauwz we hebben het graag droog staan , en op deze manier hou je er plezier in. Toen deze schuur nog vol varkens zat , stond het meeste buiten in een afdak , dat gaf in de winter nog al eens een uitdaging voor spul wat je elke dag gebruikt.
+9
PieterA
Die man maar goed in ere houden! Klinkt als iemand met gouden handjes. In 1 dag alle olie en filters is wel goed geregeld!
+5
toonvanbergen361
Goed onderhouden tractoren, vrachtwagens en machines gaan langer mee en zijn bedrijfszekerder! Mooie machineloods!
+8
Massey 2705
@toonvanbergen361 zo bekijken wij het ook. We zijn blij het zo voor elkaar te hebben. In voorgaande jaren ook wel met sneew en ijs onder de vracht wagen gelegen om bevroren remmen los te slaan voor dat hij weg kon. Met de lange winters die wij hebben ben je dan erg blij met deze schuur.
+4
Towaberg
Bij zulke weersomstandigheden is zo een mooie schuur geen overbodige luxe, zal er nog geen 18 graden in zijn in de 🥶 winter. Mooie vrachtwagen heb je daar ook staan Jaco, welk merk?
+6
Massey 2705
@Towaberg het is een Kenworth W 900 van 2004 , met een 6 cil Cat motor.

(klik om te vergroten)

+4
Towaberg
@Massey 2705 kenworth en peterbilt en Mack zullen wel de grote 3 zijn zeker bij jullie? Maar een 6 cilinder, ik dacht dat ze ginds voor big, bigger, biggest gingen! 8, 10 of 12 cilinders 🤪
+4
Fast Eddy
@Towaberg

De Amerikaanse trucks hebben vaak alleen 6 cilinders met grote motorinhoud. In de oudjes zie je nog wel eens wat anders qua motoren.
+2
Towaberg
@Fast Eddy hele grote cilinders 💪💪💪
+3
a3vandiejen
@Massey 2705 Heb je ooit in Nederland je vrachtwagen rijbewijs gehaald of in Canada?
Prachtig dat het zo kan, ziet er ook nog eens knus en gezellig uit ondanks het nog een flinke schuur is.
+6
Massey 2705
@a3vandiejen nee , ik heb in Nederland of Canada nooit een vracht rijbewijs gehaald. Ik verdien en ben liever in de stal waar mijn hart ligt. Dat wil niet zeggen dat ik nooit met de vrachtwagen rijd. Maar me zoon heeft op zijn 18de zijn rijbewijs voor alles gehaald , en is altijd er mee weg.
+4
a3vandiejen
@Massey 2705 Leuk dat je zoon er mee rijdt. Mooi afwisselend werk zo denk ik.
+4
kramer
Dat heb je zo dik voor mekaar, Jaco, die winters zijn anders dan hier ⛄⛄⛄
+3
Massey 2705
@kramer dit jaar is omgekeerde wereld tot zo ver Bert. Wij hebben nog steeds geen sneeuw , en jullie hebben wel wat gehad. Dit heb ik nog niet veel mee gemaakt.
+6
2850Johndeere6R
Even een mooie rood grijze impressie bij Jaco uit de schuur👌🏽 prachtige werkplaats Jaco dat is met de winterse omstandigheden bij jullie wel heerlijk om te knutselen 👌🏽 zo zien we aan deze kant van de grote plas ook hoe et er bij jou uitziet
+4
Massey 2705
@2850Johndeere6R bedankt Koen. Maar ik heb gezien dat jij ook een mooie machine berging heb. Zoveel mogelijk droog binnen hebben staan is fijn om te hebben.
+3
DANOONTJE POWERR
Slim bekeken Jaco, ieder z'n vak!
Beter goed dan gehaast tussendoor moeten doen.
+5
Massey 2705
@DANOONTJE POWERR juist , dat even een keer zelf doen , komt haast niet van . Of je doet het vlug en de rest volgende keer.... ( niet dus ) 😉😅
Het bevalt ons prima het zo te doen. Nu is het goed gebeurd.
+2
husky
Mooie schuur zo, en goeie verlichting erin, ik wacht al 3 maand op een installatiebedrijf die onze verlichting zou oplappen, ben nu de helft van de tijd met looplamp in de weer...
+4
Massey 2705
@husky ja ,in donker klooien werkt ook niet lekker. Het kost een keer geld , maar daar heb je lang plezier van. Wij hebben het trouwens zelf gedaan. Gewoon in de voorlader bak staan, en de ander telkens een stukje vooruit rijden...!😅
+3
husky
@Massey 2705 ja hier ook wel wat zelf gedaan, maar het is een schuur van het landgoed, en zelf ben ik er niet zo handig mee... daarnaast zit er ergens wat niet goed, om de een of andere reden weinig stroom, en vermoedelijk piekbelasting waardoor de nieuwe ledlampen kapot gaan. Tl bakken zijn verouderd en 1 is er al ontploft, ben er al aardig klaar mee... gistermorgen de trekker met werklampen aan in de schuur om onderhoud aan de lier te plegen🙈
+3
cyrus-van-gelder
@Massey 2705 Het is maar net waar je in het donker mee bezig bent...😜😜😜😜😜😜
+4
Massey 2705
@cyrus-van-gelder oh , dus daar voor heb jij een extra breed bed....! Haha 😄
+3
husky
@Massey 2705 heel apart, staan ze net vandaag op de stoep en heb nu ook weer licht in de schuur😂
+3
Massey 2705
@husky dat is zeker apart , maar mooi voor mekaar toch. Beter laat dan nooit....👍
+5
Chrisje
Prachtige ruimte hiervoor. Heb je prima voor elkaar 🤩👍🏻
+3
MF 2725
@cyrus-van-gelder Toch liever ook beeld erbij dan alleen op het gevoel. 😂
+1
cyrus-van-gelder
@MF 2725 toch wel he?
Ik ook hoor😜😜😜😜😜😜
+2
JDFreaky
Zijn genoeg die hun spul niet zo opslaan of het maar buiten laten zwabberen... dit scheelt je een heel eind... en goed onderhoud is belangrijk... en in zon geval zou ik t zelfde doen... alles in 1 keer.... dan ben je ee ook direct van af... kost paar centen maar dan heb je ook wat😊😊 goud bezig😎

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!