Foto van een Takeuchi TB 228 die wij al maanden bij ons hebben draaien op locaties van Defensie en Luchtmacht. Deze machine zet het hout wat wij afzetten op hopen zodat de snippercombi deze vlot kan o

Bosbouw

+4
radium45
Foto van een Takeuchi TB 228 die wij al maanden bij ons hebben draaien op locaties van Defensie en Luchtmacht. Deze machine zet het hout wat wij afzetten op hopen zodat de snippercombi deze vlot kan opvreten. Het gaat hier om mega veel hectares, dus heel veel manuren.
+1
CoenNijenhuis
@radium45 is dat de kraan van Marcel?
+1
radium45
@CoenNijenhuis Nee, maar je bedoeld Marcel A?
+1
Wimariete
@radium45 Zijn geweldig fijne kraantjes.
+2
radium45
@Wimariete ik ben meer fan van Kubota.
+1
Wimariete
@radium45 De hele kleine Tacheuchi hebben zelfs de joysticks op de armleuningen. Dat draait perfect. De kleine kubota,s hebben die tussen de knieën zitten. Dat is al een groot verschil. Ik huur alleen maar mini kranen en dan zit je wel eens op verschillende merken. Persoonlijk vind ik de Tacheuchi het fijnste draaien en prima te bedienen zijn bij afwerken.
+2
stippie
@Wimariete de kleinere Kubota's zijn ook verkrijgbaar met bediening op de armleuning, is een optie
Wimariete
@stippie Is goed mogelijk, maar ik heb ze nog nooit gezien.
+2
radium45
Quote Reactie van @Wimariete:
maar ik heb ze nog nooit gezien.

Beter opletten 😃
+2
stippie
@Wimariete op de TKD in Almere stond dit jaar onder andere een Kubota U10-5 met bediening op de armleuning

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Takeuchi TB 228 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!