Foto van een Deutz Meerdere, na een uurtje container lossen ligt het hele erf vol met halve en hele trekkers en onderdelen 😁.Foto is van april 2022

Deutz Meerdere

+8
RBV
Foto van een Deutz Meerdere, na een uurtje container lossen ligt het hele erf vol met halve en hele trekkers en onderdelen 😁.
Foto is van april 2022

Reacties

+5
Fast Eddy
Allemaal trekkers uit Canada of de VS?
+7
RBV
@Fast Eddy uit canada, deze trekkers heeft @John k nog geladen volgensmij
+2
Weidezicht
Ik zie op de foto die vrachtwagen met zon zijwaarts afzetsysteem.. dat is toch wat Waterdeutzer bouwt? Die zie ik hier eigenlijk nooit meer?
Fast Eddy
@Weidezicht

Lekker rustig zo.
+2
Weidezicht
@Fast Eddy oh, ik vond zijn verhalen over zijn loonbedrijf van vroeger met de foto s wel bere interessant.
+4
Fast Eddy
@Weidezicht

Die vond ik ook wel mooi om te lezen en zien. En zijn oplossingen voor problemen waren ook altijd wel interessant.
Alleen het afzeiken van mensen omdat ze anders over onderwerpen denken dan hem mis ik zeker niet. De druppel was dat hij uit frustratie naar de mede beheerder van dit forum zijn beklag deed over de negatieve reacties op hem. Vervolgens werden alle negatieve reacties op hem klakkeloos verwijderd. Censuur en vriendjespolitiek van de bovenste plank dus.
RBV
@Weidezicht die heeft idd wel dit soort systemen gebouwd maar of dat hetzelfde is als deze weet ik niet, al een tijdje niks van hem gehoord

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!