Foto van een Case IH Puma 230 een perceel gerooide suikerbieten dat goed kapot is gereden opknappen met de spitzaai combi.

Case Puma 230

+6
thomasvw13
Foto van een Case IH Puma 230 een perceel gerooide suikerbieten dat goed kapot is gereden opknappen met de spitzaai combi.

Reacties

+1
newholland6640
Ik ben benieuwd hoeveel het er echt beter van wordt
+2
valmet6400power
@newholland6640
Als dit vol water regent/blijft staan dan knapt het ook niet op.. Dan maar kiezen uit twee kwaden en een trekker met voorasvering pakken en niet teveel achterom kijken haha
+1
newholland6640
@valmet6400power

Dat ben ik zeker met je eens. Ik zie daarom wel wat in om even met de greppelfrees aan de slag te gaan en te wachten tot voorjaar. Dat is bodemtechnisch het beste denk ik. Maar goed weet niet wat het bouwplan is en als je volgend jaar nog iets wilt begrijp ik dat die tijd er misschien niet is
+1
valmet6400power
@newholland6640
Dan weet je ook niet waar je rijden moet, ivm het maken van de greppels, en dan rij je evengoed nog over je land heen terwijl je met de banden extra sporen maakt.
Maar ja, het moet inderdaad in je bouwplan passen om het te laten liggen. Over een vorst zou ook kunnen maar voordat je dan sporenvrij kunt rijden is het eigenlijk alweer te hard om wat te kunnen doen in de grond haha
+1
stannetje96
@newholland6640 dat valt ook altijd tegen hoeveel water er dan evengoed op het land blijft staan. Als je dan gaat wachten tot het echt droog is kom je ook zeker niet voor half maart aan graan zaaien toe. Dan is dit toch echt het beste. Kan je er vanaf blijven tot augustus
+1
thomasvw13
@newholland6640 precies wat @valmet6400power zegt. Direct achter de rooier aan ging dit nog niet zo slecht. Foto is van vorige week, en tot nu toe staat er geen water op het perceel.
+1
MaxxuM4ever
Dit was wel het slechtste kopakker spoor zeker of had je deze ook door het perceel heen? Kreeg je dit nog enigszins dicht gespit of eerst het een beetje vlak proberen te rijden voordat je dit ging spitten?
langeslagdiesel
Max 25cm diep ploegen!? 😳😎

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!