Niet mijn foto maar van een online auction gisteren die ik volgde.Deze Allis ging voor meer dan $95.000 usd weg.........

Allis-Chalmers Onbekend

+8
John k
Niet mijn foto maar van een online auction gisteren die ik volgde.

Deze Allis ging voor meer dan $95.000 usd weg.........
+3
Samepuppy
@John k veel geld
Voor oud ijzer techniek
Dan moet je wel een hele grote liefde hebben voor dit merk
Zoizo voor elk merk eigenlijk
Als je er zoveel geld voor over hebt.

Reacties

+7
John k
.

(klik om te vergroten)

Jannes7000
@John k dat is wel allemachtig veel geld voor zo n trekker John. Verlangt men zo terug naar de trekker die opa vroeger had?
John k
@Jannes7000 ja, misschien wel. Tax write off, er is nog wel eens een tijdelijke regeling dat je hem in 1 jaar mag afschrijven dus de belastingdienst betaald mee.
John k
@Jannes7000 je ziet trouwens steeds vaker hoge uitschieters. Ik heb hier wel eens vaker geschreven dat collector tractors nog steeds goedkoop zijn in vergelijking met de oude muscle cars en trucks van die tijd.
+7
John k
Een zeldzame verschijning aan deze kant van de oceaan. Deze Intrac met minder dan 2400 uur op de klok

(klik om te vergroten)

steyrlanzboy
Mooi
+2
Gavrie Willemsen
Ziet er niet naar uit dat er daar veel van gebouwd zijn, iets redelijk zeldzaam dus…
+1
jordi 1455
@Gavrie Willemsen Volgens tractordata.com zijn er 1.865 stuks van de 220 gebouwd en de veilingsite zegt dat er slechts 100 met vierwielaandrijvin, zoals @John k liet zien. Ga er maar van uit dat er een paar van die 100 gesloopt zijn.
Gavrie Willemsen
@jordi 1455 dank je voor de info, 1865 is toch nog heel wat, al was het dan 1765 met 2WD
jan4072
Het is gewoon jammer dat Deutz toendertijd Allis heeft overgenomen want op dat moment was Allis juist bezig met een wederopstanding na een bijna faillissement. Deutz heeft alle mallen van Allis weggedaan en alles Deutz gemaakt. De Allis klanten wilden geen EU Deutz maar een USA Allis achtig type trekker Daarbij had Deutz de wisselkoers van de dollar tegen met als gevolg hoge kosten en tegenvallende verkoop cijfers en failliete Deutz. De andere tak Fiat-Allis heeft het wel gered. Was Deutz verder gegaan met het uitbouwen van Allis modellen dan hadden ze het waarschijnlijk wel gered.
ljdekker
@jan4072 ja en vervolgens ging deutz zelf bijna kapot aan hun USA avontuur.
erik9831
TTWT op youtube liet vorige week het omgekeerde zien, prijs van nieuw ging omhoog, prijs van 2dehands ging naar beneden. Vooral in de categorie 'huis en tuin tractoren'

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Allis-Chalmers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!