De DX85 stond met een platte band, vrijdagochtend was trekker wisselen sneller gebeurd dan de band wisselen. Trekker kan hem nogal wat beter hebben, maar is ook nogal een verschil tussen 95pk 5 cilind

Deutz-Fahr DX 6.30

+7
Deutz-Fahr-Rijder
De DX85 stond met een platte band, vrijdagochtend was trekker wisselen sneller gebeurd dan de band wisselen. Trekker kan hem nogal wat beter hebben, maar is ook nogal een verschil tussen 95pk 5 cilinder en 115pk 6 cilinder. Nu kunnen we ook het melkveerantsoen op het hoog toerental mengen, we zien er alleen niet veel resultaat van, behalve dat de tank een paar dagen eerder leeg is.

Reacties

+2
ArjenB
Dat is een forse happer voor aan een voorlader😮
2850Johndeere6R
@ArjenB Ik ben wel benieuwd naar het gewicht van die bak
+3
BEboer
@2850Johndeere6R 1420kg volgens de website van trioliet 😅 Denk wel dat een kuil mooi afsnijden minder belastend is voor de voorlader dan trek stootwerk met een pelikaanbak.
ArjenB
@BEboer dat is zeker weten zo
Deutz-Fahr-Rijder
@BEboer ja dat is 100% zo, wij drukken de bak plat op de grond de kuil in, een lader en een shovel is gemaakt om op die hoogte te duwen ipv op halve hoogte..
+1
BEboer
@Deutz-Fahr-Rijder wij hebben Lenterogge onder de eerste snede en dat gaat naar het jongvee, is 24ds als ik daar een vol hapje van neem hebben we 1000kg dit dan samen met de bak van 800 kilo voelt toch allemaal wat veel aan zelf met een zware blok aan zen kont 😅
Deutz-Fahr-Rijder
@BEboer 1400 kg is maximaal wat we kunnen happen, bij 1420 gaat de lader niet meer omhoog. Lader pakt 3 ton en hangt 2500kg in de hef.
BEboer
@Deutz-Fahr-Rijder das pittig, hoeveel jaar doen jullie het al zo? Onze frontlader is in feb 9 jaar alles gaat nog goed maar zit al beetje speling op, bussen zijn net vernieuwd dus hoop nog even door te kunnen gaan.
+1
Deutz-Fahr-Rijder
@BEboer trekker en voorlader zijn van 2009, staan 14.500 uur op de trekker
+4
MF 2725
Blijft een prachtige trekker, zo'n DX6.30.
+1
Deutz-Fahr-Rijder
@MF 2725 buffeltje he💪
+1
new holland koen
Arme mengwagen😜
+1
casejxu
Spulletje hoor👌
+1
Mooi 👌
+1
ljdekker
Mooie 6.30.
+5
deJong
Iedereen maar afgeven op stoll voorladers. En moet je dit eens zien🤣
+1
Ares550rz
@deJong Met beleid kan er veel 😅
Deutz-Fahr-Rijder
@deJong ja dat zeiden ons pa en ik gisteren nog tegen elkaar... als wij ooit nog zo'n goede lader krijgen tekenen we er direct voor.
deJong
@Deutz-Fahr-Rijder bij ons kraakt het al.. met de redrock 200 happer zon 750 kg. Die maakt ook blokken van 600 kg😬.
ArjenB
@deJong wat kaakt breekt niet🙈🙈
Roeldeutzdx
Kan de 6.30 het koud houden?
Deutz-Fahr-Rijder
@Roeldeutzdx makkelijk zat anders moet tie zich schamen. Normaal staat er een dx85 voor die iets geholpen is.
Roeldeutzdx

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 6.30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!