New Holland 9682 voor het kiepertje en case puma 150 met stenen bek om de rotzooi op te laden. Dit perceel was bos tot een aantal jaren geleden. Hier de laatste beetje opruimen na het 2de keer te bran

New Holland 9682

+6
rick-mandersloot
New Holland 9682 voor het kiepertje en case puma 150 met stenen bek om de rotzooi op te laden. Dit perceel was bos tot een aantal jaren geleden. Hier de laatste beetje opruimen na het 2de keer te branden. Probeer het hout en de stenen er uit te sorteren en de grond en as achter te laten. Tot nu toe hebben we een hele zachte winter wat het rond deze tijd nog mogelijk maakt.
+1
Fendt926Driver
Quote Reactie van @rick-mandersloot:
Dit perceel was bos tot een aantal jaren geleden

En hoe groot is dit perceel dan nu?
+3
rick-mandersloot
@Fendt926Driver 80 acre(35hectare)was al bewerkbaar. Als het helemaal klaar is totaal rond de 150 acre en dat is 60 hectare
+1
deufi
@rick-mandersloot dat is een mooi stuk erbij. Mag je daar zomaar een stuk bos rooien of heb je ook een herplant plicht elders?
+1
rick-mandersloot
@deufi ja dat mag nog gewoon.

Reacties

+1
caseboy
Wel een grappig zicht zo, een kniktrekker met daar een enkelassertje achter.
+1
rick-mandersloot
@caseboy je gebruikt wat je hebt zullen we maar zeggen haha. Kieper was oude graan truck waar ik een dissel aan
gemaakt heb.
+2
caseboy
@rick-mandersloot ja zo is t, je moet zeiken met de lul die hebt.
+1
catfan55
Mooi om weer wat foto's van je te zien Rick!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 9682 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!