Foto van een Claas Arion 550. Uitzonderlijke omstandigheden tijdens de oogst dit jaar. Hier werden de kiepwagens gelost op het plein om zoveel mogelijk te kunnen rooien voordat de grond niet meer beri

Claas Arion 550

+3
fendt818vario
Foto van een Claas Arion 550. Uitzonderlijke omstandigheden tijdens de oogst dit jaar. Hier werden de kiepwagens gelost op het plein om zoveel mogelijk te kunnen rooien voordat de grond niet meer berijdbaar was door de vele regenval.

Reacties

+1
PieterA
Lelies?
+2
fendt818vario
@PieterA ja klopt. Dat was een flinke uitdaging dit jaar.
MaxxuM4ever
Bevallen ze goed de nieuwe kippers?
Alle lelies er wel uit gekregen?
+1
fendt818vario
@MaxxuM4ever Het zijn 2 identieke kiepwagens en ze bevallen goed. Met deze moeilijke omstandigheden trekken deze veel lichter in het land en komen veel verder dan de oudere kippers. Ze zijn ook mooi zichtbaar in het donker. Het nadeel is dat ze erg hoog zijn door de opzetranden. Dan heb ik liever de bak een stukje langer. Nog niet alles is er uit.
MaxxuM4ever
@fendt818vario ja een opzetrand die je hydraulisch omhoog en omlaag kunt doen zou dan mooier zijn geweest zeker als je dan toch nieuwe kippers koopt voor bol gewassen zoals de beco’s in de filmpjes van @pekkerietfan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion 550 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!