Mijn 3 oudste en eigenlijk ook mooiste folders van deze Italiaanse schoonheden.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 25-12-2023 om 21:11:35, met 12 reacties.

Same folder

+10
stijn-de-bock
Mijn 3 oudste en eigenlijk ook mooiste folders van deze Italiaanse schoonheden.
+5
wim-same
@stijn-de-bock prachtig folders Stijn, ik heb ze ook.

Reacties

+3
a3vandiejen
Heel mooi deze folders.
+3
Wimariete
Prachtig Stijn. Gave folders.
+5
langeslagdiesel
De meest rechtse spreekt mij het meest tot de verbeelding. Waarom weet ik niet. Ik was te jong om over de rand van de kinderwagen te kijken. Laat staan dat er iets is blijven hangen in het geheugen. In de kroeg zat keer met de man gesproken die met een Ariete aan het diepploegen was in het bollenland hier aan de voet van de duinen, half in duin. Deze werd vervangen door een splinternieuwe Drago. Maar die kon de ploeg toch slechter op diepte houden. Dus de Ariete er weer voor. Dat ging ( meestal ) wel. En omdat ik erg van de kroeg hield. 😉
+2
a3vandiejen
@langeslagdiesel Mooi verhaal Johan.😅👍
+1
langeslagdiesel
@a3vandiejen scheen een vrij indrukwekkend prestatie niveau te hebben zo’n Ariete. Heeft ook wat meer lood in z’n kont dacht ik. Een drago is toch een vrij ranke trekker.
+1
a3vandiejen
@langeslagdiesel Neem het gelijk van je aan. Zou goed kunnen inderdaad.
+3
wim-same
@langeslagdiesel het verschil zit in de plaats van de hefarmen. Een Ariete heeft gebogen hefarmen, die nog voor de achteras zitten, waardoor hij enorm veel trekkracht op de wielen over kan brengen.
Het nadeel is dat de hefarmen niet synchroon lopen met de topstang, en dat heeft een Drago wel
+2
Wimariete
@wim-same Klopt helemaal Wim. De Ariete kan op deze manier zijn kracht enorm goed op de grond overbrengen. Dat heb ik zelf ervaren met mijn Ariete 2wd. Die kwam met een woeler wel door de grond waar de Explorer 80 met 4wd het niet redde.
+2
Wimariete
@Wimariete De Sametto, 240 ,360 en de 480 hebben de zelfde principe. Behalve de 480 met DA achter brug.
+3
Towaberg
3 mooie folders, al steekt de puledro er toch wat bovenuit 👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!