Foto van een Zetor 25K, oudjaarsritje.. Foto is geplaatst door ZetorTwente op 31-12-2023 om 15:56:27, met 8 reacties.

Zetor 25K

+4
ZetorTwente
Foto van een Zetor 25K, oudjaarsritje.
Adrianus
@ZetorTwente Keurig exemplaar in mooie setting; mist differentieel slot grendel/hendel niet ?
ZetorTwente
@Adrianus Klopt, miste toen ik 'm kocht. Is moeilijk en prijzig om aan te komen. Daarom de stomp ook maar achter t plaatwerk gewerkt. Je bent de eerste die 't opvalt.
+1
Adrianus
@ZetorTwente , Ja klopt , Ik was nog niet zo heel oud dat de 25 K thuis meeliep. De differentieel bediening was heel slim; er zat een horizontaal plaatje bovenop de hendel zodat je met je dijbeen het slot kon vast houden, wilde je remmen sprong hij er vaak vanzelf weer uit omdat je je been bewoog. Ook oa door gewicht en relatief grote koppel en de lage toeren had hij relatief veel tractie. Overigens in mijn ervaring zijn Zetor trekkers altijd goed in Traktie werk.

Reacties

+3
stijn-de-bock
Prachtig ,is er bij jullie ook zoveel wind? hier kun je over storm spreken momenteel.
+2
ZetorTwente
@stijn-de-bock Valt hier mee, vorige week wel veel harde wind gehad, aantal bomen omgewaaid, en zendmast van de geheime zender 🫣
+3
Towaberg
Mooie manier om het jaar af te sluiten 👍
+2
caseboy
Mooie Zetor

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 25K ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!