Foto van een Massey Ferguson 135. Foto is geplaatst door Bauwz op 03-01-2024 om 18:51:16, met 7 reacties.

Splitten

+3
Bauwz
Foto van een Massey Ferguson 135

Reacties

+2
jan-kees same
Dat doe je niet voor niks ,zo te zien !👍
+2
Bauwz
@jan-kees same Deze trekker hadden we van de zomer gekocht,dan gebruiken we m ff meer en kunnen we zien waar de pijntjes zitten. Deze was redelijk incontinent 😂😂
Wel te zien op de foto ook🤓👍
+2
Massey 2705
Is dit het vervangen van de bekende lekkende keering...?
+2
Bauwz
@Massey 2705 Ja Jaco dat is waar,doe liever de voorste keerkring. Hoop dat het een beetje wil aanhalen,sommige blijven 10 jaar droog en andere lekken na een half jaar al weer.
Vind dat die oudere met die 2 koordjes erin doorgaans langer lekvrij blijven. Heb er vorig jaar 1 gedaan met zo een nieuwe seal die is ook nog lekvrij.
+2
Massey 2705
@Bauwz mijn 135 had in Nederland nog de keering vervangen voor we hem in de container reden voor de verhuizing . En nu 28 jaar verder nog steeds droog. Het zijn de kosten ook niet , vooral zo als jullie het zelf doen.
lanzkundendienst
Zie het hier al, keerring dus, een redelijk jonge 135 zo te zien, al met moderne keerring.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!