Vandaag heb ik een vrije dag, dus niet werken vandaag. 🤪 Geen klanten bezoeken, geen offertes opstellen, geen facturen maken, geen meetstaten doorsturen…. gewoon de hele dag uitgegraven kleigrond

International 1455 XL

+25
Gavrie Willemsen
Vandaag heb ik een vrije dag, dus niet werken vandaag. 🤪 Geen klanten bezoeken, geen offertes opstellen, geen facturen maken, geen meetstaten doorsturen…. gewoon de hele dag uitgegraven kleigronden van een bouwput wegvoeren samen met onze 826.
+8
PieterA
@Gavrie Willemsen Probeer dat maar de hele dag vol te houden! Praktijk valt vaak tegen. Vanavond toch nog even langs bij een klant denk ik.
+3
Gavrie Willemsen
@PieterA nee ik heb het eigenlijk de hele dag kunnen volhouden. Komt ook omdat het nog putje winter is, er zijn niet zoveel klanten die nu bellen….en zeker deze week niet met dat weer….
PieterA
@Gavrie Willemsen Telefoon op stil werkt ook altijd goed

Reacties

+5
deutz110
Met n grote glimlach van oor tot oor vermoed ik
+4
steyrlanzboy
Mooi
+3
Goed dat het zo kan, effe genieten op een "hobby dag".
Hoe is de stand van zaken voor de 818, radiator gemaakt?
De 916, ...
En de 828, ligt de nieuwe vario er al in?
+9
valtradriver
@Fendt 106 S Christoph
Quote:
Hoe is de stand van zaken voor de 818, radiator gemaakt?
De 916, ...
En de 828, ligt de nieuwe vario er al in?

Ga je nu alsnog Gavrie z’n “hobbydag” afnemen….
+8
Gavrie Willemsen
@Fendt 106 S Christoph 818 is in orde, heeft ook aan de testbank gehangen. Hij gaf 194 pk op de aftakas….ik stond er zelf van te kijken. Ze gaan nu eerst verder met LS opbouwen en de spatborden vooraan terug deftig hangen. Ik vermoed wanneer ze bijgewerkt zijn in hun loods dat de 828 aan de beurt komt want hun loods stond van de week tjokvol werk…. Op dit moment zit er nergens stress achter want zo een druktes zijn het ook niet. Ik moet ook zorgen dat er volgende week ook nog wat werk is want dan komt de MF 8S op demo voor meerdere dagen zodat we hem is goed kunnen uittesten.
+2
Fendt_103Luuk
Quote Reactie van @Gavrie Willemsen:
MF 8S op demo

Wat voor een komt er? Dyna VT, Dyna 7 of Dyna E-power? Ben benieuwd wat je van de 8s gaat vinden.
Gavrie Willemsen
@Fendt_103Luuk een Vario
+1
Fendt_103Luuk
@Gavrie Willemsen oh kijk, je zult wel even moeten wennen aan het verschil in aansturing tussen MF en Fendt. Wel super goede trekkers die 8s.
+2
Gavrie Willemsen
@Fendt_103Luuk bak is hetzelfde, heb er op Agribex onder gelegen en er staat letterlijk het woord “Fendt” in gegoten. Electronica zal uiteraard wel anders zijn
+4
catfan55
@Gavrie Willemsen is met de JCB 8000 serie ook zo, maar hebben wel gemerkt dat de software het verschil maakt 🙃 nu verwacht ik dat dat bij MF beter op orde is als JCB.

Hou ons op de hoogte van de 8S, ik ben erg benieuwd naar je bevindingen. Lijkt mij ook een mooie trekker in het 800-7R segment
+2
Gavrie Willemsen
@catfan55 je zult er volgende week zeker nog van horen….😛😛
+4
catfan55
@Gavrie Willemsen Heb laatst in zo'n 8S 305 gezeten op een farm show. Het leek mij een erg mooie trekker. Was helaas niemand op de agco stand die mij er iets over kon vertellen want er waren enkel Fendt mannen aanwezig die totaal geen interesse hadden in MF en mij er ook niks over konden vertellen #goedbezig 😂
+3
Fendt_103Luuk
@catfan55 haha gaat bij jullie dus net zo als die paar MF trekkers die er maar op de agritechnica stonden😅
Gavrie Willemsen
@catfan55 is Fendt dan eigenlijk al zo bekend over de grote plas? Ik steeds maar denken dat ze daar enorm chauvinistisch waren…..🤭
+4
catfan55
@Gavrie Willemsen tja, wel bekend maar dat fendt volk is overal gelijk, als je over een ander merk wil praten zijn ze al gauw de concentratie kwijt 😂 (rustig maar fendt-boys is gewoon een grapske)
+2
Fendttrisixfan
@Gavrie Willemsen achterbrug is identiek, maar aansturing is inderdaad mf eigen
+1
Fendt_103Luuk
@Gavrie Willemsen klopt bak en achterbrug zijn hetzelfde als Fendt. Maar dat is al sinds de eerste varios van MF. Echter is de elektronische aansturing wel behoorlijk anders.
Gavrie Willemsen
@Fendt_103Luuk in de positieve zin of eerder in de negatieve zin?
+1
Fendt_103Luuk
@Gavrie Willemsen Je moet er aan wennen. Heb zelf voordat ik bij een MF dealer kwam te werken wel veel met Fendt gewerkt. Het werkt net allemaal wat anders. Grootste verschil is de pook wel.
Ruben-Wind
@Gavrie Willemsen weekje in oost dld maïs gereden op z’n 8730 volgens mij. Moest net een 900 fendt zijn, maar dat viel vies tegen. Ik stoorde mij er vooral aan dat bij het gas los laten er enorm op de bak geremd werd. Doseren/ reageren was wel beter als bij cnh toen.
+1
Jeroen 86
@Gavrie Willemsen de ML 260 ligt daarin. Net zoals in de vorige fendt 900 serie
+5
Fendt926Driver
Prachtig zulke dagen. Nergens appart aan hoeven denken.
Alleen de verkeers regels en hoe kom ik netjes van laad adres naar los adres
+4
Gavrie Willemsen
@Fendt926Driver de politie wou nog roet in het eten komen gooien maar afgeleverd vergunning is vergunning, was geen speld tussen te steken…we mochten wel degelijk op de stoep staan.
+1
a3vandiejen
@Gavrie Willemsen Goed voor elkaar.
+4
Towaberg
Prachtige/degelijke combinatie 👌
+3
husky
Telefoon ook thuis gelaten? dan heb je echt een vrije dag
+4
casejxu
Quote Reactie van @husky:
Telefoon ook thuis gelaten

Gelukkig niet. Amders kon hij deze foto niet maken😝
+2
husky
@casejxu vroeger maakten we ook fotoś met een fotocamera...
+2
casejxu
Quote Reactie van @husky:
fotocamera

Maar die upload m niet op het www😜
+1
husky
@casejxu foto scannen...
+2
Gavrie Willemsen
@husky nee dat nu net weer niet, die lag op laatst ergens achteraan onder de zetel…😂😂
+2
jesperb
Lekker dagje sturen!! Genieten!!
+3
MaartenMandemaker
Mooi werk Gavrie! Even lekker genieten van de 6 cilinder
+3
lukasbelarus
Machtig mooi lekker zelf meewerken en gang moaken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!