Hier onze Schlüter 1250 naast onze demo-Schlüter S8 305. Ik denk toch dat de ontwerper van de S8 serie thuis toch een miniatuur had staan of toch minstens een paar folders van een Schlüter in de ka

Massey Ferguson S8.305

+11
Gavrie Willemsen
Hier onze Schlüter 1250 naast onze demo-Schlüter S8 305. Ik denk toch dat de ontwerper van de S8 serie thuis toch een miniatuur had staan of toch minstens een paar folders van een Schlüter in de kast had liggen..🤪

Reacties

+3
MF 2725
2 prachtige rode trekkers. 😀
+4
mdoornekamp
Motorkap van de nieuwe is te hoog
+4
Gavrie Willemsen
@mdoornekamp we zitten met dezelfde inhoud van motor maar wel 180 pk verschil
+4
mdoornekamp
@Gavrie Willemsen
Quote:
180 pk verschil

En een aantal extra componenten voor de schone uitlaatgassen
dx11
Quote Reactie van @mdoornekamp:
schone uitlaatgassen

Op papier tenminste 🫠
+4
a3vandiejen
Cabine kan zomaar afgekeken zijn.😅
+5
J asper
Vakman @Pieter Buren kun je die lelijke zwarte velgen even schlüter wit maken?😂😜👍
+6
BEboer
Hoewel ik die Schluter bijzonder vind, vind ik het design van die mf maar niks 😅 types van 5 jaar geleden vond ik wel mooi. Succes met de demo!
+1
mf 35x
Prachtig dit👌
+4
jd3140jb
Eerlijk? De Schlüter heeft meer uitstraling. Maar ik weet ook wel dat het niet de uitstraling is die geld in het bakje moet brengen. Dus laat die rechtse maar werken voor de restauratie van die linkse. Of anders gezegd, hier op de foto zie je het verschil tussen een investering en een belegging 😁 .
+2
Gavrie Willemsen
@jd3140jb dat is nu is echt mooi verwoord, zeker die laatste zin is de nagel op de kop….

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!