Vandaag nieuwe pompwagen voor komend seizoen opgehaald, kunnen we weer even vooruit👌. Foto is geplaatst door JDuitW op 25-01-2024 om 17:27:06, met 14 reacties.

Schouten Mestpomp

+2
JDuitW
Vandaag nieuwe pompwagen voor komend seizoen opgehaald, kunnen we weer even vooruit👌
+2
Andre150
@JDuitW netjes👌
+1
deutzgek
@JDuitW pas nog even uitgebreid bekeken netjes gemaakt allemaal

Reacties

+1
Siete
Mooie Kar Kerel 👌👌
Zitten hier nou ook weer veel nieuwe dingen aan, of is hij verder hetzelfde gebleven?
+3
JDuitW
@Siete kar is heel anders dan de vorige, deze heeft geen vacuümpomp en turbovuller meer in plaats daarvan zit er een dikke verdringerpomp op die zelf de mest buffer vol houd op 80%, hoef je dus zelf niet af te stellen. Alle 3 weg kranen zijn vervangen door hydraulische mestafsluiters. Bedieningkast is anders. Is eventueel nu ook uit te breiden naar volledig afstandbediening zodat je de tank ook in het land kunt bedienen, maar dat konden ze nu nog niet leveren.
fendt815
@JDuitW Waar je onder tegenaankijkt , dat oranje vat is een eigen hydrauliektank ofzo? Besteld via Groningen aan de stickers te zien. 😅
+2
JDuitW
@fendt815 dat is een extra diesel tank van 400 liter. Klopt deze foto is ook in Groningen😅
Siete
@JDuitW
Dat is idd heel anders. Techniek gaat altijd door. Ben benieuwd hoe dat allemaal gaat bevallen. 🙂
Aan de Diesel voorraad te horen gaan jullie weer mooie dagen draaien?
Neem aan dat je vanuit daar de pomptrekker kunt tanken?
Mooi ritje die kant op trouwens. Heb er ook al ns een pompkar weg mogen halen. Super adres 👌👌
+1
JDuitW
@Siete ik ben ook benieuwd maar er zijn al 40 van deze pompwagens dus denk wel dat het goed komt. Ja en onze ‘oude’diesel tank van 600 liter zit er ook nog op, aan elkaar gekoppeld dus 1000 liter mee, kunnen we idd weer lange dagen draaien😅. Zit idd een vast pompje op, als je goed ziet zie je de slang in een houde zitt n, als je moet tanken alleen de slang naar de trekker trekken en pompje aan, mooi gemaakt zo. Ja mooi loopje idd, 2,5 uur ijdel ongeveer, viel mij mee. Super adres idd er gebeurt veel daar op dat kleine terreintje
+1
Andre150
@JDuitW kleine tip met zoveel diesel, je mag met max 450l rijden en de motor muis die daar bovenop zit rijd bij joure en omstreken. Zorg voor adr papieren en een brandblusser. Bekeuring begint bij 1300 volgens mij.
+1
JDuitW
@Andre150 oke we gaan het mee maken maar ik ben er niet zo bang voor
mdoornekamp
Mooie complete wagen. Onze ervaring is dat de verdringer pomp wel meer olie vraagt dan een Turbo vuller. De Valtra heeft het soms wel moeilijk met voldoende olie leveren.
JDuitW
@mdoornekamp oke ja 120liter zeiden ze, ik ben benieuwd. Hoe draait die wagen verder? Beter dan de oude?
+1
mdoornekamp
@JDuitW wagen draait verder goed. De niveau regeling werkt wel mooi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schouten Mestpomp ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!