Foto van een Agrifac Condor.Voetjes van de vloer... Foto is geplaatst door RiK H op 28-01-2024 om 16:33:56, met 11 reacties.

Condor 4

+2
RiK H
Foto van een Agrifac Condor.
Voetjes van de vloer..
ten bosse
@RiK H is dit veel goedkoper als een nieuwe spuit kopen?
RiK H
@ten bosse Van prijzen heb ik geen idee, het zal wel wat schelen. Maar net hoe gek je het zelf wil..

Reacties

Fast Eddy
Groot onderhoud? Of word deze verbouwd?
+1
RiK H
@Fast Eddy Verkoop klaar maken voor de fabriek. Deze moet goed spuiten en goed rijden, dus alles wat daar mee te maken heeft vervangen of oplossen. Beschadigde slangen vervangen etc. Na 6000 uur en een kleine 80000 hectare slijt het 1 en ander wel. 😅😅
+1
Fast Eddy
@RiK H

Werk je bij Agrifac? Of doe je dit in een andere werkplaats?
+1
RiK H
@Fast Eddy Nee bij een mechanisatie bedrijf, dit is bij ons zelf in de werkplaats. Maar ik of een collega werken ook wel regelmatig in de fabriek.
Fast Eddy
@RiK H

Mooi dat ze ook gebruik maken van externe bedrijven. Mijn vorige werkgever Combi Drain knapt ook veel draineermachines op voor Interdrain in Tiel.
+1
RiK H
@Fast Eddy Klopt, zijn nog 2 andere bedrijven die dat doen. En er loopt een paar man van de fabriek zelf die het in de fabriek doen.
MaxxuM4ever
Dit is zo’n type met heel veel bodemvrijheid ?
+2
RiK H
@MaxxuM4ever klopt jah, high clearance.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Agrifac Condor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!