Foto van een landbouwminiaturen 1:87 meerdereLeuke nieuwtjes bij Artitec in de voor mij goede schaalhttps://artitec.nl/wp-content/uploads/2024/01/Artitec_Neuheiten_Civiel_2024.pdf

Atlas AB 1302 D

+5
Lucas Ensing
Foto van een landbouwminiaturen 1:87 meerdere
Leuke nieuwtjes bij Artitec in de voor mij goede schaal
artitec.nl/wp-content/uploads/…

Reacties

+3
Lode103s
Wanneer te koop??
+2
Lucas Ensing
@Lode103s Geen idee, ergens dit jaar. Maar het loopt bij Artitec ook wel eens uit. ho-modelautoclub.nl/ in de gaten houden.
+4
stijn-de-bock
Net echt.
+3
Lucas Ensing
@stijn-de-bock Link even bekijken staat nog meer mooi nieuws in o.a. MC Cormick Ursus en een aardappelpootmachine.
+3
MF 2725
Ho schaal, past mooi bij Märklin modelspoor.
+4
XC 70
Mooi model 👌 , voor vele de eerste kraan om mee te werken
+4
wim-same
@XC 70 voor mij een Atlas 512, en een Atlas AB 1202. Later ook met een 1302 D gedraaid. oersterk, maar een drame met vlakken.
+1
langeslagdiesel
@wim-same een D tje luisterde erg slecht in de handels. Ik weet er alles van. Een E tje lag al puur beter in de hand.
+4
langeslagdiesel
Zie je eigenlijk nooit meer. Een D tje in de originele kleuren en bestickering. De meeste zijn in der tijd gespoten en beletterd in de E stijl. Kon je 5 gulden meer rekenen in de verhuur.
+4
wim-same
@langeslagdiesel de AB 1202 van mij werd ook al doorverhuurd voor een 1302, scheelde inderdaad zo'n 5 gulden, en de bouwuitvoerders hadden er toch geen verstand van.
+2
langeslagdiesel
@wim-same klopt. Totdat je putten moest hijsen / stellen of keerwanden moest zetten. Dan kwam het verschil er nogal eens uit. Maar vaak ging het gewoon goed. Zeker met knijperwerk maakte het niet zo veel uit.
+5
Svendt28
Uitzonderlijk mooi gedetailleerd voor slechts maar in schaal 1/87 ! 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de landbouwminiaturen 1:87 meerdere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!