Foto van een Manitou VerreikerWie weet hoe dit knopje van de mastvering precies werkt? Knop heeft namelijk 3 posities.

Manitou Verreiker

+2
casepowers
Foto van een Manitou Verreiker

Wie weet hoe dit knopje van de mastvering precies werkt? Knop heeft namelijk 3 posities.

Reacties

casepowers
En wat doet de knop ECS?

(klik om te vergroten)

En wat doet de knop ECS?
mdoornekamp
Quote:
mastvering

- uit
- automatisch ( op snelheid)
- aan
+1
casepowers
@mdoornekamp
Het is wel een wip schakelaar, gaat altijd terug naar de middelste stand.
@mdoornekamp
Bij onze Manitou zit ook zo’n knop en als je m naar onder duwt gaat er een lampje aan in de knop en gaat die weer terug naar het midden en dan is de vering aan. Als je hem naar boven doet gaat die uit en dan gaat het knopje weer naar binnen is inderdaad een wipschakelaar
vjenneMFfan
Je moet de arm eerst helemaal omlaag doen en dan die kun je met die knop de mastvering inschakelen. Als je dan de arm weer wat opbeurt zie je m wel veren.
@vjenneMFfan ja inderdaad, de arm moet op een bepaalde positie staan om in te schakelen. Wij hebben dat laten doorverbinden en nu kan die in ierdere positie ingeschakeld worden. Verbeterd rijcomfort veel
steyrlanzboy
Mooi
japie82
ECS knop is om de eventuele bak cilinders drukloos te zetten. Paar seconden ingedrukt houden, totdat je gepiep hoor, dan is de druk vd cilinders.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Manitou Verreiker ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!