Foto van een New Holland bezig om de tankbaan weer iets glad te poetsen op t Harde.. Foto is geplaatst door radium45 op 02-02-2024 om 18:16:56, met 12 reacties.

wegenschaaf

+3
radium45
Foto van een New Holland bezig om de tankbaan weer iets glad te poetsen op t Harde.

Reacties

+2
husky
Ingekwartierd daar?
+3
radium45
@husky ik ben kind aan huis daar ongeveer
+1
T.Tanis
Dat is wel leuk werk😀. Doe je dit al lang? Ik heb daar 12 jaar geleden ook nog gereden met een tank😀
+2
radium45
@T.Tanis ik doe zaagwerk op de defensieterreinen. Deze schaaf is van een ander bedrijf. Dat werk op deze terreinen doe ik nu een jaar of 6. Misschien al wel langer.
+1
cyrus-van-gelder
@radium45 ik ga vanmiddag ook weer wat bomen omzagen!!!
Mooi werk, en als je net als ik thuis een houtkachel hebt, kun je er ook wel een goede trekker bij gebruiken om het hout thuis te krijgen 😉
+2
catfan55
Een vraag uit interesse: waarom wordt hier een trekker helemaal voor aangepast ipv gewoon een grader te kopen?
+2
radium45
@catfan55 Ik denk dat dit stukken goedkoper is en, ze gebruiken deze tractoren ook voor het klepelen van bijvoorbeeld brandgangen die door de bossen lopen open te houden.
catfan55
@radium45 Als er meerdere werktuigen nog achter moeten snap ik de keuze, maar of het direct goedkoper is weet ik niet. Wel iets unieks!
radium45
@catfan55 Er zijn in Nederland meerdere bedrijven gespecialiseerd in het verlengen van tractoren voor dit soort doeleinden. Ik vraag even na bij de chauffeur op deze foto of hij zo weet wat de kosten van zo,n aanpassing zijn.
930triplemaaier
Komt dit bedrijf uit Nunspeet?
radium45

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van New Holland ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!