Een gewichtje voor in de hef gebrouwen, alle frontgewichten gebruikt, Plus 2 tonnen van 200 liter vol betoneira.

Een gewichtje in de hef

+7
dirkao
Een gewichtje voor in de hef gebrouwen, alle frontgewichten gebruikt, Plus 2 tonnen van 200 liter vol betoneira.

Reacties

+1
dirkao
Betoneira moet dus beton zijn
+2
Wimariete
@dirkao En serieus veel gewichten in de achterwielen.
+1
Wimariete
@dirkao Heeft een MF dan zo'n lichte achterbrug?
+1
roscho
Quote Reactie van @Wimariete:
MF

't Was toch een Valtra?
+2
dirkao
@roscho is ook een Valtra, maar zoals eerder besproken, de mf 7415 is hetzelfde
+2
dirkao
@Wimariete ik geloof niet dat die achterbrug nou zo ligt is. Hier zijn de meeste werktuigen getrokken. Je hebt dus zeer weinig gewichtoverdracht van het werktuig op de trekker, vandaar extra gewichten en water in de banden voor meer grip
Dat we ook nog een extra gewichtje in de hef hebben is vanwege de voorlader, en omdat deze trekker veel gebruikt wordt om kuil mee vast te rijden.
+1
RaHeados
@dirkao om kuil vast te rijden is elke kilo mooi mee genomen 👌. Voor normaal voorlader werk zijn de wielgewichten en water in de banden nog niet voldoende? Of heb je veel zwaar til werk?
+2
dirkao
@RaHeados het extra gewicht in de hef is voor het normale voorlader werk inderdaad niet echt nodig. Is meer bedoelt voor op de kuil.hangt dat gewicht er eenmaal aan,blijft het meestal hangen totdat de hef weer ergens anders voor nodig is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra BT210 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!