Foto van een AVR Puma 4.0 op rupsen van VDBorne Aardappelen.. Foto is geplaatst door JJ op 04-02-2024 om 20:07:07, met 12 reacties.

AVR Puma 4.0

JJ
Foto van een AVR Puma 4.0 op rupsen van VDBorne Aardappelen.

Reacties

MaxxuM4ever
Alles er al uit?
JJ
JD3010
@JJ Nog steeds dan bezig?
+1
JJ
@JD3010 net voor kerst zijn we opgehouden. Of we nog verder gaan is onzeker.
+1
bart99
Prachtige foto’s!
+1
T.Tanis
Werk jij bij van den borne aardappelen?
+3
JJ
@T.Tanis Ik mag niet meer zeggen dat ik het hele jaar stage loop nee.
+1
T.Tanis
@JJ oke. Wel mooi bedrijf😀. Want hoeveel mensen werken daar? En hoeveel machines heeft hij?
JJ
@T.Tanis idealiter zes medewerkers, actueel zijn we met vijf vaste medewerkers. Hebben 2 tractoren en 1 zelfrijdende machine ter beschikking heel plat gezegd. De volledige machine lijst is iets te groot om te noemen. Als je de website bezoekt kun je er wel een beeld van krijgen.
+1
T.Tanis
@JJ bedankt voor de informatie
+2
bartjuh
Wij hebben gister nog geprobeerd. Zitten nog steeds goeie aardappels in de grond, maar de bevroren aardappels zijn nog niet zacht genoeg. Was een mooie braggel zooi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Avr Puma en hebben de trefwoorden poseren , aardappels rooien en aardappel oogst geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!