Foto van een Ford 4000, afgelopen week de steekas keerring vernieuwd en de spatborden en beugel gespoten en erop gezet. Aankomende week de verlichting erop zetten en aansluiten. Misschien minder mooi

Ford 4000

+8
marcel-pek
Foto van een Ford 4000, afgelopen week de steekas keerring vernieuwd en de spatborden en beugel gespoten en erop gezet. Aankomende week de verlichting erop zetten en aansluiten. Misschien minder mooi op zo'n oude trekker maar toch maar led werklampen erop gezet omdat we vaak in het donker bezig zijn.
+1
jammermaarhelaas
@marcel-pek

Bij de reparatie nog iets bijgesteld of afgesteld in de aandrijving, of alles "uitgepakt" en weer "ingepakt"?
marcel-pek
@jammermaarhelaas de rechter trompet uit elkaar gehaald nieuwe lagers en een nieuwe keerring erin en weer in elkaar gezet. Alles zag er nog als nieuw uit.
+3
1046
@marcel-pek wou eerst ook niet aan led op mijn 1046, ivm nostalgie, toch maar wel gedaan en al veel schik van gehad, soms moet je wel eens wijken😉

Reacties

+2
a3vandiejen
Goed bezig.😃👍
+2
marcel-pek
@a3vandiejen de spatborden heb ik een hoop werk aan gehad om ze weer een beetje in vorm te krijgen maar ik ben tevreden.
+3
a3vandiejen
@marcel-pek Ze zien er goed uit zo, netjes..👍
Word de 4000 in zijn geheel nog eens gespoten of laten jullie hem zo?.
+2
marcel-pek
@a3vandiejen ik denk dat de Ford voorlopig zo blijft, we hebben nog wat andere machines die nog even naar binnen moeten om te maken en na te kijken en dan is het zo weer druk in de boomgaard als het wat droger wordt in het land.
+1
a3vandiejen
@marcel-pek Geeft ook niets, alles op z'n tijd. Werk gaat altijd voor tenslotte.😃👍
+3
Fendt926Driver
Mooie werkplaats ook om in te werken. Ook nog wel iets warm te krijgen in de wintermaanden??
+2
marcel-pek
@Fendt926Driver er staat een houtkachel (bullerjan) in de werkplaats waar stukken van een meter in kunnen. Het is er snel warm mee gestookt in de avond.
+1
simon
De driehoek mag er nu ook af..
+1
marcel-pek
@simon dat klopt ja maar ik laat hem erop zitten zodat iedereen kan zien dat het langzaam verkeer is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 4000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!