Collega's begonnen in de mest vandaag, eerste klusje voor deze trekker, word ook vaste werk voor deze trekker grotendeels in het seizoen.

Claas Axion 870

+5
wart
Collega's begonnen in de mest vandaag, eerste klusje voor deze trekker, word ook vaste werk voor deze trekker grotendeels in het seizoen.

Reacties

T.Tanis
Ziet er allemaal strak uit bij jullie😀
Lode103s
Welk bedrijf?
wart
@Lode103s Pleizier en Timmer, Nijkerk
Siete
Mooi setje zo?
Gewoon nieuwsgierig hoor, maar zitten jullie zo ver van huis qua werk dat je zo'n grote aanhanger mee sleept?
Wat heb je daar allemaal inzitten waardoor je die nodig bent?
Lijkt mij een heel gesleep, dus zal vast n goeie reden voor zijn. 🙂
+5
wart
@Siete Zit een watertank van +-9m3 in, compressor/argergraat, dieseltank en adbleu tank zitter eronder, qaud staat erin. Achterin ook een werkbank met nodige gereedschap kisten, reserve koppelingen, slangen enz. En nog kookplaat, magnetron en koffiezetapparaat voor de chauffeurs van trekker's en vrachtauto's. Draait in hoogseizoen 24 uur daags en blijft ook de meeste tijd in de Flevopolder staan dan. Dus komt weinig op de zaak en dan is een eigen"werkplaat/magazijn" wel heel handig.
+3
Siete
@wart
Helder verhaal. Als je idd 24uur onderweg bent, snap ik best dat je ook zoveel mogelijk bij je wilt hebben.
Bedankt voor je antwoord. 👍
RolandK
Ziet er goed uit ! dat rode randje in de velg was ook wel mooi geweest als het die groene kleur was geweest
+3
wart
@RolandK Deze trekker is een speciale editie van 90 jarig jubileum van dealer de Kruyf afgelopen December. Rood is hun bedrijfskleur en waren vanouds international/Case ih dealer.
+1
RolandK
@wart Vindt het ook wel knap staan ! en met die historie er achter nog mooier. Die trekker is heel erg gelikt met die details in kleur

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Axion 870 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!