Jan bevers Loon-& Grondwerken voor de 1ste x aan het sleepslang bemesten op grasland met de New Holland T7.235 en Veenhuis Rotomax!

New Holland T 7.235

+1
KevinCoolkens
Jan bevers Loon-& Grondwerken voor de 1ste x aan het sleepslang bemesten op grasland met de New Holland T7.235 en Veenhuis Rotomax!
@KevinCoolkens wat is het voordeel van zon roto max? Ik zie ze maar heel weinig.wel mooi concept maar het lijkt me zwaar ?
+1
hermanjohndeere
@johndeere6910forever je hoeft zo niet aan de slang te trekken omdat hij constant op en afrolt. Dus daardoor met een iets lichtere trekker kunt dat is misschien een voordeel
@hermanjohndeere ik denk dat je daar wel gelijk in heb ja

Reacties

BEboer
Zelf op maisland zo te zien 😅 moet mooi droog zijn 💪 moet wel zeggen het raaigras wat wij na mais gezaaid hebben met de schijfeg is ook mooi harde grond. Niet teveel gevroet in de grond gwn graszaad bovenop. Als het week/10dagen zou drogen zou ik daar ook mest oprijden.
+1
caseboy
Is dit het eerste seizoen dat ze met een sleepslang werken? Ik had hun er nog niet eerder mee gezien in ieder geval.
XC 70

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 7.235 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!