Een aantal beuken bomen gekapt met de atlas. Foto is geplaatst door unimog-driver op 18-02-2024 om 20:18:05, met 15 reacties.

Atlas 1304

+6
unimog-driver
Een aantal beuken bomen gekapt met de atlas
+2
wim-same
@unimog-driver voor volgend jaar weer genoeg hout voor de kachel
+2
unimog-driver
@wim-same precies en lekker bezig blijven.
+1
wim-same
@unimog-driver je blijft wel 3 X warm met dit hout. Met zagen, met kloven en bij de kachel. ha ha

Reacties

+2
Inter-844s
Atlas staat nog netjes in de lak👌🏻, heb jij 2 extra functies, zoja hoe bedien je dan alles? Want kantelen roteren en knijpen heb je eigenlijk 3 nodig.
+2
unimog-driver
@Inter-844s ja klopt 2 extra functies. Kraantje tussen kantelstuk zodat die kan roteren. Kantelen en roteren op drukknopjes en knijpen op voet pedaal. Is een voetpedaal ingekomen van een nieuwer type. Wat fijner werkt.
+2
unimog-driver

(klik om te vergroten)

JD3010
Quote Reactie van @unimog-driver:
een voetpedaal ingekomen van een nieuwer type

Rijpedaal?
+1
unimog-driver
@JD3010 nee gewoon voor extra functie
JD3010
@unimog-driver ik weet namelijk niet of het voetpedaal bij mij wel oké.
Inter-844s
@JD3010 Is die van jou ook slecht te doseren dan? Bij mij gaat die van dat die net langzaam rijd gelijk naar volle snelheid daar tussen slecht te regelen. Beetje alles of niks idee.
JD3010
@Inter-844s Nee dat gaat wel goed. Als die op laag staat en dan het rijpedaal gebruik dan doen de rest van de functies het gelijk niet meer. Als die meer weerstand krijgt met rijden, zoals op hoog dan gaat het wel beter. Rijdend vlakken is daarom best lastig, met mn vorige ging dat veel beter
+1
Inter-844s
Dus als ik het goed begrijp kan je niet kantelen en roteren tegelijk. En heb je 2 knopjes op 1 joystick en 1 voetpedaal. Is dat voetpedaal alleen voor de extra functie of is die ook van de stelgiek? Wil misschien zelf ook een sorteergrijper op de kraan maar moet nog uitvinden hoe ik alles dan wil bedienen vandaar mijn vragen.
+2
unimog-driver
@Inter-844s klopt kantelen of extra functie.
Klopt 2 knopjes op joystick. En stelgiek idd ook op voetpedaal. Ff knopje op andere joystick vast houden dan kun je die bedienen met pedaal.
+3
MF 2725
Mooie Atlas kraan, ziet er erg netjes uit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1304 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!