Foto van een Volvo L25B. Toch makkelijk om wat achter de hand te hebben😅. Foto is geplaatst door Emmink op 19-02-2024 om 09:37:35, met 9 reacties.

Volvo L25B

+2
Emmink
Foto van een Volvo L25B. Toch makkelijk om wat achter de hand te hebben😅

Reacties

valtraaa
De mengwagen kapot?
+1
Emmink
@valtraaa ja, die kuste afgelopen vrijdag met de kont de voorkant van de vrachtwagen... kont krom, bandje ontzet. Vrachtwagen enkel de voorbumper wat schade wonderbaarlijk genoeg
J asper
@Emmink Tomme, je zegt dat je naar wat anders kijkt en meteen rij je oude in elkaar😅🙈🙈 Mooi dat vrachtwagen ineidergeval nog heel is👍🏻👍🏻 Nu maar versnelt opzoek dus?
+1
Emmink
@J asper waren niet echt opzoek haha, maar meer met t idee dat als je wat tegenkomt misschien dan een overweging maken. Auto precies op de goeie plek geraakt blijkbaar.
Heb de wagen net weer opgehaald dus dat scheelt. Voeren met dat bakje was ook net niks, maar beter als met de vork😜
valtraaa
@Emmink aardig harde neus van de MAN dus. Volgende investering een camera?😆
+2
Emmink
@valtraaa raakte m precies recht op de steun waar de cabine op scharniert zegmaar. Dat is t geluk geweest denk ik. Niks ontzet ofzo zover ik kon bekijken. Daarna nog ritje gedaan met de auto, alles lijkt verder goed. Hoop dat we geen gekke dingen tegenkomen als we de bumper vervangen😅
Camera zit er wel op, achterop eentje en eentje op t snijmes. Maar ik was zelf de chauffeur niet dus weet niet hoe t precies gegaan is..
Caseih856
Jullie hebben ook blonde stieren zie ik, hebben jullie nog wel is last dat ze gaan vechten onderling? Hoe groot zijn jullie groepen?
Emmink
@Caseih856 soms wel ja. Vooral als je ze het laatste stukje nog harder voert dan is het even goed opletten dat je ze niet té hard voert want dan ist vaak donderen. Maar laatste paar jaar valt het wel mee, ze hebben altijd wel even een rangorde gevechtje maar dat is met alle dieren zo.
Wij doen in augustus/september de stierkalveren op stal(groot strohok) samen met de aangekochte stierkalveren en dan naarmate er ruimte is maken we steeds een groepjes van 5 of 6 die qua leeftijd&grootte bij elkaar passen. Ze komen dan als groepje op de roosters en later op stro, maar blijven altijd als zelfde groepje bij elkaar zegmaar. Erin schuiven op latere leeftijd is niet aan te raden😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo L25B ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!