De nieuwe Dammann trac 3500H voor vd Borne aardappelen. (2024). Foto is geplaatst door FerreV op 28-02-2024 om 14:55:32, met 10 reacties.

Damman spuitmachine

+1
FerreV
De nieuwe Dammann trac 3500H voor vd Borne aardappelen. (2024)
BuvaM
@FerreV Prachtige foto's.
Deze (ook) met 2-delige tank en dubbele leiding in boom?
Anders lijkt mij 12 kuub en 42m? minder geschikt.
Welke dopafsluiters?
+2
FerreV
@BuvaM Deze is uiteraard ook met de 9000+3000l tank uitgerust. Ze spuiten nog steeds op 33m ipv 42m. Het is een dubbele leiding met bb-leap pulserend systeem beide op 37.5cm. Deze kunnen gekoppeld worden dat je op dopafstand van 18.75cm zit, of dat je op de rug en tussen de rug kan spuiten...

Reacties

+5
FerreV
Extra fotos

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

MaxxuM4ever
Eentje erbij of ter vervanging van?
Je nieuwe kantoor @JJ ?
FerreV
@MaxxuM4ever Dit is idd het nieuwe kantoor van @JJ. De andere zelfrijder blijft ook op het bedrijf.
+2
JJ
@MaxxuM4ever Als het goed is wel ja. Binnenkort hopelijk het veld in met de machine. Voorlopig blijven de overige machines nog op het bedrijf.
StevenBomers
@JJ die beugels om de wielen van de drukwissel, kun je die zo bestellen of zelf gemaakt?
+1
JJ
@StevenBomers Zo wordt het door Dammann origineel af fabriek geleverd als je deze optie kiest. (Ook met extra compressor welke je op het spatbord ziet staan.) deze buis kun je loshalen en de luchtslangen hebben koppelingen bij de bevestiging van de rijmotoren.
T.Tanis
Ziet er mooi uit👌.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Damman spuitmachine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!