Hier zie je de 2 dieseltanks van de Schlüter 1500 TVL. Ze zijn deze week gestraald en gespoten. Sinds kort heeft mijn broer een eigen spuitcabine die hij deze winter gebouwd heeft. Nu deze af is kunn

Schlüter Super 1500TVL

+15
Gavrie Willemsen
Hier zie je de 2 dieseltanks van de Schlüter 1500 TVL. Ze zijn deze week gestraald en gespoten. Sinds kort heeft mijn broer een eigen spuitcabine die hij deze winter gebouwd heeft. Nu deze af is kunnen we het project volledig in eigen handen nemen en moeten we niet bij iemand elders aankloppen om te laten aflakken.
+8
John k
@Gavrie Willemsen prima voor elkaar daaro 👍👍

Reacties

+4
gaituuth
Heel netjes
+4
wim-same
Dat zijn makkelijke tanks als er eens 1 lek is.
+1
roscho
Quote Reactie van @wim-same:
makkelijke tanks als er eens 1 lek is

Maar ze moeten er wel allebei onder en ze moeten dicht zijn ook. Ze worden met een slang onder de trekker door met elkaar verbonden.
+1
wim-same
@roscho ja klopt, maar toch makkelijke tanks om aan te lassen.
+5
Mooi aan de hobby uw broer, jij koopt de trekkers en zo kan uw broer verder hobbyen. 😁
+6
Gavrie Willemsen
@Fendt 106 S Christoph zo blijft het geld ook nog in de familie 🤪
+2
Kramer U800
Daarvan gaat de kwaliteit mooi omhoog!
+2
Gavrie Willemsen
@Kramer U800 plaatwerk is dikker dan origineel. Origineel wilden ze nog wel eens buiken vertonen na het lassen
+3
roscho
@Gavrie Willemsen Onze had een lekje, gekregen doordat een grindsteentje tussen de tank en de accubak vast zat. Door het trillen was dat door de plaat gedrukt. Als ik de trekker nu nog had, zou ik daar ws. iets van rubber tussen maken, zodat er van bovenaf niets meer tussen kan vallen.
+1
schluterman
@roscho klopt hebben wij ook gehad bij onze compact 850v met kiepcabine ook rubber tussen gemaakt.
+2
Kramer U800
@Gavrie Willemsen Dat is mooi, zulke brandstoftanks mogen gerust 3 mm dik zijn want er zitten geen verstevigingsribben in verwacht ik. En als er een tak tegen aan komt heb je ook niet snel dat die er doorheen gaat.
Towaberg
Dat gaat de goede kant op!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1500TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!