Bij deze klus leek me het handig om een mobiele kraan met knijper erbij te hebben. De buurman van de eigenaar van deze bomen heeft voor de hobby deze kraan en wou met alle plezier helpen. Geweldig han

Cat Kraan

+9
KlaasM
Bij deze klus leek me het handig om een mobiele kraan met knijper erbij te hebben. De buurman van de eigenaar van deze bomen heeft voor de hobby deze kraan en wou met alle plezier helpen. Geweldig handig ding. Heeft ook ooit in de bosbouw gedraaid. Dat kon je nog zien aan de plexiglazen uitneembare voorruit en de afscherming van de verlichting.

Reacties

+4
KlaasM
Op de voorgrond

(klik om te vergroten)

Op de voorgrond mijn vriend de Husq
+1
Klussera
@KlaasM welk type kettingzaag 372?
+1
KlaasM
@Klussera nee de 365..
Klussera
@KlaasM dan is dat blad lang zat voor mn
Ik heb zelf een 576 xp met lang blad maar gaat maar net
+1
KlaasM
@Klussera Ik heb dit blad er ook alleen maar op als het echt nodig is, Hij zou het moeten kunnen hebben maar je moet de machine wel zn werk laten doen.
Maar je kan er best aan een groot blad!
+1
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Cat Kraan ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!