Foto van een Fendt 718 met wesseler arm eens een paar dagen met de nieuwste trekker van de zaak op pad. kom wel een paar dingen tegen die ik apart vind. aan de fendt bijvoorbeeld  die grote doos waar

Stoben freesen

+4
mieras
Foto van een Fendt 718 met wesseler arm eens een paar dagen met de nieuwste trekker van de zaak op pad. kom wel een paar dingen tegen die ik apart vind. aan de fendt bijvoorbeeld die grote doos waar het gaspedaal aan zit. Neemt veel ruimte in. Waardoor ik mn koelbox slecht kwijt kan. Aan de anderkant zou kunnen maar daar zet ik altijd mn schoenen en het is dan niet handig in en uitstappen. Verder de richting aanwijzer hendel en omkeer hendel onder het stuur zou ik net omwisselen. Nu pak je de hendel van richtingaanwijzers minder makkelijk en omkeer gebruik ik meestal op de rijhendel.
Is mijn idee natuurlijk zal wel een reden achter zitten dat het op deze manier zit. verder een prima trekker.
Wesseler arm ben ik nog geen vrienden mee. Wand ik kom van een herder arm. Nu is de hendel behoorlijk anders. En de bediening ook. Dus erg wennen maar dat komt ook nog wel.

Reacties

+1
Fast Eddy
Een ander merk is bijna altijd wennen. Soms leer je er mee leven en soms blijft het je altijd tegenstaan.
+1
bart99
Dan eet je te veel, ik heb zo’n smalle koelbox en die past er prima naast😜 Zelfs in de oudere cabine’s
+2
mieras
@bart99 haha wie zegt dat die vol eten zit. Zit ook drinken in. 😛
In de wintemaanden heb ik niet echt een vaste trekker. dus alles wat ik nodig kan hebben zit dan in mn koelbox. Zo als zonnebril van de winter niet veel nodig gehad maar toch makkelijk ipad met werkkaarten
En een bus glasreiniger en doeken. @Fast Eddy klopt hoor wat je zegt. maar dit waren zomaar een paar puntjes die mij opvielen. Elk merk heeft zn eigen ideeën en dingen. meeste mensen roemen fendt maar dit vond ik een kleine minpuntjes mag ook wel eens genoemd worden. Verder ben ik er niet ontevreden over.
+4
Fast Eddy
@mieras

Dat soort dingen moet je ook gewoon kunnen zeggen ongeacht het merk.
+2
deerefan
Tjoink heeft ook een 6175R met wesseler maar heeft nu toch weer een herder gekocht voor aan zn nieuwe 6R195 😄
+1
mieras
@deerefan oke wij hebben afgelopen jaar herder en wesseler er bij gekocht nu hebben we er van allebij 2 lopen . ben vooral benieuwd hoe die wesseler zich gaat houden op de lange duur herder hebben we goeie ervaring mee wesseler van 10000 uur plus zijn er nog niet zo veel volgensmij.
+1
deutzisthebest
Ik ben vooral benieuwd of je voordelen merkt van het tuimelstuk tussen de eerste en 2e giek.
+2
mieras
@deutzisthebest ik ben er geen vaste chaffeur op dus weet het voordeel er niet van. De vaste chaffeur vind het vooral heel fijn dat je zelf in de computer liters en druk per cilinder kan regelen dat kan bij herder niet. Daar zijn het allemaal standaard instellingen vanaf de fabriek.
deutzisthebest
@mieras

Dat lijkt mij voor het finetunen van het draaien wel prettig ja!
Kan dat bij herder ook niet met die nieuwe computer? Die waarbij die automatisch de float stand regelt als je de klepelfunctie selecteert?
mieras
@deutzisthebest wat ik begrepen heb kan dat niet via de computer alleen van achter op de pompjunit

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 718 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!