Foto van een John Deere Meerdere. Vandaag samen met de Farmsight afdeling van Groenoord een praktijkdag georganiseerd waarbij alle studenten Groen- Grond en Infra klas 2 van het Zone College in Doetin

John Deere Meerdere

+8
joozt
Foto van een John Deere Meerdere. Vandaag samen met de Farmsight afdeling van Groenoord een praktijkdag georganiseerd waarbij alle studenten Groen- Grond en Infra klas 2 van het Zone College in Doetinchem leerden werken met de precisielandbouwoplossingen van John Deere.

Reacties

+2
Fendt_103Luuk
Kijk mooi werk!
+1
Fast Eddy
Goed initiatief. Is er ook nog zo`n les met een ander merk?
+1
joozt
@Fast Eddy niet zo grootschalig als dit maar we hebben op school zelf een Deutz met Topcon systeem en Isobus kunstmeststrooier waar alle studenten mee werken en via Trimble vaak wat stand-alone setjes waar ze in de winter in de klas al wat mee kunnen oefenen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!