Afgelopen week een mooi begin kunnen maken met het beluchten op de sportvelden.. Foto is geplaatst door CoenNijenhuis op 08-03-2024 om 18:26:39, met 8 reacties.

New Holland T 4.85

+4
CoenNijenhuis
Afgelopen week een mooi begin kunnen maken met het beluchten op de sportvelden.

Reacties

+2
Fast Eddy
Dankbaar werk. Bevallen deze "gazonbanden" wat?
+2
CoenNijenhuis
@Fast Eddy De voorste zijn perfect., die liggen er al sinds het begin op.
De XM108’s achter zijn qua profiel prima maar de schouders gaan we nog ff afschuinen., er is van de week al een setje klaargemaakt voor de andere trekker en nu is deze aan de beurt.
Fast Eddy
@CoenNijenhuis

Ik ben nooit zo gecharmeerd van trekkerprofiel op sportvelden. Maar als er bijna geen ok meer opzit. Zullen ze het vast langer volhouden dan de banden waar een nieuw loopvlak is op gevulkaniseerd. Meestal verouderen de banden heel snel door het bakken.
+1
CoenNijenhuis
@Fast Eddy van dat profiel zie je niks terug, we hebben met deze wel eens over een green gereden met minder visuele schade als met een kleine Boomer op gazonbanden.
Het is lastig om een allround band te vinden die overal geschikt voor is, we zitten best veel op de weg en ook regelmatig op bouwland en ruigere percelen, dan zijn echte gazonbanden te kwetsbaar.
Fast Eddy
@CoenNijenhuis

Ik denk dat wegtransportbanden nog het beste zijn voor gazon een beetje modder en weg.
+1
CoenNijenhuis
@Fast Eddy Persoonlijk leken Nokian’s mij nog wel een mooie optie.. (ik hoef ze niet te betalen..😬), ik ben al heel blij met de stap van 480 naar 540..
Fast Eddy
@CoenNijenhuis

BKT ridemax heeft ook mooi profiel ik weet niet of die er in hoge maten zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 4.85 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!