Foto van een Fendt 250 V bezig met Perfect strokenpoetser en versnipperaar.. Foto is geplaatst door marcel-pek op 10-03-2024 om 14:25:38, met 14 reacties.

Fendt 250 V

+3
marcel-pek
Foto van een Fendt 250 V bezig met Perfect strokenpoetser en versnipperaar.
+1
wim-same
@marcel-pek word het snoeihout zo op deze manier versnipperd ?
+2
marcel-pek
@wim-same ja klopt wordt helemaal fijn versnipperd, nu nog een keer een dubbele strokenpoetser zodat je 2 kanten tegelijk mee kan nemen.
+1
bart-spies
@marcel-pek Bij onze buren ligt nog een enkele, met een avondje handenarbeid heb je ook een dubbele 😉
+1
Loeideutz
@bart-spies Moet dan wel de goede kant uit draaien. Je wilt de troep naar het midden hebben.
+2
bart-spies
@Loeideutz Slangen omdraaien 😉
Loeideutz
@bart-spies Je bedoelt de kant van de trekker aan de machinekant en andersom. 😉
marcel-pek
@bart-spies dat kan je inderdaad makkelijk zelf maken als je een beetje handig ben, ze zijn ook dubbel te koop alleen geeft deze trekker te weinig olie om er 2 te laten draaien. En op deze trekker staat al de grootste hydrauliekpomp.
+1
Loeideutz
@marcel-pek Losse hydropomp op de aftakas. Maar vrees dat je dan aftakassen te kort hebt. Tegenwoordig zie je ook wel generators en elektrische aandrijving. Maar dan zal het wel duur worden.

Reacties

+2
a3vandiejen
Handig zo.
+2
marcel-pek
@a3vandiejen gaat beter als met de hark 😅
+1
a3vandiejen
@marcel-pek Ja precies, goed bekeken.😅👍
+1
Loeideutz
Ik neem aan dat die strokenpoetser van kunststof is, ervan uitgaande dat je geen ijzer wilt achter laten. Doe je alleen losse rommel wegpoetsen of ook onkruid los maken?
+2
marcel-pek
@Loeideutz zijn inderdaad van kunstof, het is vooral om het snoeihout en blad naar het midden te krijgen om versnipperd te worden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 250 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!