een International 955, weet iemand waar hij nou vandaan komt, ligt een 310 blok in.. Foto is geplaatst door Interbert op 12-03-2024 om 10:12:29, met 4 reacties.

International 955

+1
Interbert
Een International 955, weet iemand waar hij nou vandaan komt, ligt een 310 blok in.

Reacties

+2
tractorquintentje
Duitse tractor (te zien aan de 2e D in het chassisnummer), origineel nieuw geleverd in België. De vestiging in Aartselaar was de vestiging van Tenneco (eigenaar van de groep waar het merk Case en International onder vielen), die de tractoren importeerde in België. Vandaar Belgisch typeplaatje erop.
+1
Kristof_m
@tractorquintentje zou ook tweedehands in België kunnen ingevoerd zijn aangezien hij nog rood van kleur is en tenneco pas van in 1985 eigenaar was.
+1
Interbert
Ok, had al wel iets gevonde van P.V.G. een goedkeuring in Belgie. omdat er ook een F achterstaat, kan dan een Fransman zijn dacht ik misschien. Daarom de vraag wat is het

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 955 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!