Foto van een Steyr Multi 4095. Deze winter een front pto op de trekker gemonteerd. Ook een bokje gemaakt zodat je de bloter meer slepend voort trekt dan dat je hem anders in de grond drukt.

Steyr Multi 4095

+3
steyrTom
Foto van een Steyr Multi 4095. Deze winter een front pto op de trekker gemonteerd. Ook een bokje gemaakt zodat je de bloter meer slepend voort trekt dan dat je hem anders in de grond drukt.
Tractor TV
@steyrTom Voor de bok een beetje afgekeken van perfect?
steyrTom
@Tractor TV Eerst wel beetje rond gekeken wat er aan bestaande constructies is. Toen zelf getekend, berekend en gemaakt.
Tractor TV
@steyrTom Ja je hoeft het wiel natuurlijk niet opnieuw uit te vinden, als een ander er over nagedacht heeft kun je er mooi gebruik van maken. Herkende de bok van onze perfect erin, glijdt ie mooi zo zonder in de grond te duiken? Wij hebben na één seizoen onze perfect bloter in veren gehangen dat gaat nog mooier.
steyrTom
@Tractor TV Glijd er zo mooi overheen zo. Vandaag er niet doorheen gezakt. Was me anders wel gelukt, vooral langs de kanten.

Reacties

De MF man
Pto draait toch verkeerd om zo?
+2
RaHeados
@De MF man maakt weinig uit als de scherpe kant van het mes maar de juiste richting draait. Als je hem altijd voorop wilt gebruiken is t 1x messen om zetten toch?
De MF man
@RaHeados spanner van de v snaar loopt dan aan de verkeerde kant
RaHeados
@De MF man dat is met creativiteit ook vast op te lossen 😄
+2
steyrTom
@De MF man Heb linkse messen gemonteerd en de spanner van de V snaar omgedraaid. Dit had ik een jaar of wat terug ook al gedaan maar deze trekker had bij aanschaf ruim een jaar geleden nog geen front pto. Dus vorig jaar naar rechts draaiend gezet en nu weer terug laat links draaiend.
JD 6110
Ben je nu aan het bloten voor het bemesten ? Waarom niet mooi maaien, harken en op de mest hoop
Terwisscha
@JD 6110 Al die veldbewerkingen moet het land ook kunnen verdragen. En dit lijkt mij ook minder tijd rovend.
+1
steyrTom
@JD 6110 Hier stond geen mooi spul voor in de kuil of baal. Een gedeelte hiervan staat ook nog water op. Dit stuk moet nog worden gefreesd als de draagkracht het toelaat en dan blijft het de komende maanden liggen voor de weidevogels.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr Multi 4095 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!