Foto van een Lamborghini Premium 850, bezig met voeren. ff een portie geplette gerst er bij in..de Hurli met de betimax..de meest gebruikte combinaties..

Lamborghini Premium 850

huub
Foto van een Lamborghini Premium 850, bezig met voeren. ff een portie geplette gerst er bij in..de Hurli met de betimax..de meest gebruikte combinaties..

Reacties

me
Rijdt je zoveel op en af met de veewagen ? .. erf licht er hier strak bij .. veegmachine voorop de schaffer zitten ofzo 😄 ?
huub
Ja..veegmachine gebruiken we niet zoveel..opvangbak moeten d'r nog ff afhalen..werkt voor geen meter..kar gebruiken we heel veel ja..droge koeien lopen +/- 2km van huis..en we laten ze bijna altijd in de wei kalven..100 koeien..om de 3 dagen een kalf..met de piek in deze periode..afgelopen 4 dagen al 5 koeien gehaald..
MFdriver
Wij halen ze altijd zonbeetje een week van te voren... de koeien gaan dan in de potstal en de vaarsen tussen de koeien om al te wenne aan de melkstal...
huub
Tja..in de wei laten kalven bevalt wel goed..dan redden ze zichzelf wel..
me
Veegmachine met opvangbak wat niet werkt .. dan moet je keer vaker vegen 😃 ! .. ik vindt t monsters en anders licht er ook gewoon teveel om alleen met de bezem te doen. Bij ons kan die eraf alleen loopt die dan alleen nog maar op de achterste wieltjes.
huub
Die van ons werkt niet..blijf je mee aan het leeg kiepen..
me
Van jako hebben jullie hem toch ?
huub
Ehm..volgens mij wel..die van ons is die rubberstrip d'r ook al af..
me
Wij van giant die haalt ze bij jako vandaan dus dezelfde .. bevalt best alleen die strip was een geklooi .. en die bak moet best vaak leeg ja maarja dat ruik je van te voren 😄 !
huub
Ja..zou wel een wonder zijn als dat niet zo was..bak zou eigenlijk hydraulisch moeten kippen..maja..zou hou je altijd wat..
me
Dan moet je weer extra ventiel enzv ... ben er best over te spreken net veegresultaat heeft t machientje wat een hoop veegmachines niet hebben. Wel onideaal dat je niet met bak kan werken en zonder bak. Zoals met maisinkuilen licht er altijd zoveel troep.
huub
Tja..daar hebben wij de schuif voor.. 😄 bak kan er wel af..moet je gewoon met de shovel de diepte regelen..of je maakt alsnog de wieltjes er aan..eigenlijk moeten er rubberbandjes onder..
me
Rubber hebben we ? .. of bedoel je die luchtbandjes .. ? .. die hadden we op de oude veegmachine .. Nooit meer ! Die zooi is altijd lek. ( trek meestal t ergste met de bak weg )
huub
Luchtbandjes ja..die kleine wieltjes is ook nix..die rollen de helft v/d tijd niet..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lamborghini Premium 850 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!