Foto van een Fendt 311 LSA ,Hardenberger landbouw miniatuur en oldtimerbeurs 2024. Foto is geplaatst door oldtimergek op 18-03-2024 om 14:45:56, met 12 reacties.

Fendt 311 LSA

+1
oldtimergek
Foto van een Fendt 311 LSA ,Hardenberger landbouw miniatuur en oldtimerbeurs 2024

Reacties

+2
Fendt926Driver
De 311 van eggengoor...
Mooie machine.
In de kabine ook heel strak
Daar komt onze 612 E vandaan..
Hebben een 818 toen gekocht
+2
casejxu
@Fendt926Driver 1 type nieuwer toch net ff mooier. Zeker in combi met elektrische omkeer die de loonwerker had 🤘🤘
ralphhonda
@casejxu die laatste 312 was wel een mooie trekker 👌🏻 weet je er ook nog van dat ze drie van deze neuzen reden?
casejxu
@ralphhonda ja. Dacht naast de Amerikanen toch? Zal wat uren geslapen hebben naast Erik Jan met land frezen in de 311🤣🤣 moet ergens nog fotoos hebben maar weet ff niet meer waar. Was tijdens een van de laatste keren mais hakselen volgens mij
+2
ralphhonda
@casejxu kerel zal jij niet eens heel gauw bij je moeder op zolder die foto’s gaan zoeken?!
Ja was in de tijd dat die 4450 er ook nog reed. Was 2005 dat ze ze opruimden volgens mij, op die van Matthijs na.
O ja dat zal gezellig zijn geweest met Erik-Jan 😅
Ik ben meer met de Taarup mee weest, vaak met je oom mee.
Weet nog best dat die twee 6600’s nieuw kwamen. Vond ik maar niks toen…
Maar als we @trekkerdockter hier even bij slepen, dan horen vast of alles klopt en mogelijk komt die ook met mapje foto’s aansjouwen 😃
+1
casejxu
@ralphhonda haha tijd voor een regenachtige dag😅😅 toen oom nog veel deed oprapen? Die raakte toen vast op de hakselaar dat die kwam. 6600 kan ik me niet herinneren. Weet wel dat me vader vroeger ook met de 311 en taarup op pad mocht. Was altijd gezellig met Erik Jan. En nog steeds want heeft altijd snoep mee als ie nog mag komen grassen bij ons. Afgelopen jaar reden we samen.

De 4450 kan ik me ook goed herinneren. Meyco tank er achter en de hele middag met me oom mee mest rijden😎 en met rene toen nog in de mais mee!
+3
trekkerdockter
@ralphhonda de 4450 heb ik ook heel wat mooie herinneringen aan, wat een buffel toen der tijd en wat een prachtige sound als hij aan het bemesten was aan de overkant van de dijk in de Schermerpolder bij B Kraay of D Hoogland.
+2
ralphhonda
@trekkerdockter verdomd dat is hem! Is toen nog even bij Niek Konijn ook geweest toch?

Ben ooit nog met dunne Laus mee weest, met de Meyco, paar tanken want dat ging toen niet. Toch te zwaar voor hier zeker. Al vrij snel kwam of Hans met de 6800 en die Schouten tank 🥰 en weer later Gert-Jan met de 514/515 op dubbellucht met de Reco. Dat was ook mega toen.

Verder kan ik de 4450 heugen voor die Fiat Agri pers, deed altijd 15 juni land persen bij de Mullen. Stond weinig aan de taarup denk, want verder is die niet veel weest hier. Wel nog eens een 4050 met een 1030 meen ik…
trekkerdockter
@ralphhonda toen nog even bij Niek Konijn ook geweest toch?

Klopt.
+2
trekkerdockter
@ralphhonda daar is de oude buffel 💪
+2
trekkerdockter
@casejxu EJ had een 311 met de uitlaatdemper boven de motorkap, dat vond ik wel een stoer gezicht met de Taarup erachter.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 311 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!