Foto van een Krone Swadro, bezig met gras harken. Foto is geplaatst door huub op 21-08-2008 om 11:50:42, met 9 reacties.

Krone Swadro

huub
Foto van een Krone Swadro, bezig met gras harken

Reacties

me
Dat is tenminste mooi harken zo 😄 !!
ul
Heb liever een die naar mekaar toe harkt
Valtra-fan Teun
Mooi recht gereden 😉 mijn complimenten, hier in de buurt mogen ze wel eens een voorbeeld aan jou nemen 😃
huub
@ ul, middenafleg? ben ik geen voorstander van..helemaal niet als er een hakselaar achteraan komt..grote opraapwagens trouwens ook..als je een goede hakselaar hebt kun je wel 20 meter bij mekaar leggen..(dit werd gehakseld door een JD, hij had er zwaar mee 😃, die dingen kunnen geen gras hakselen) als ik een hark zou kopen zou ik een krone 3 elements met zijafleg kopen..
huub
@ valta-fan teun..recht rijden is niet moeilijk...gewoon niet sturen 😄
Valtra-fan Teun
Haha ja inderdaad maar die boeren hier in de buurt bakken er niks van 😉
fendt-412
Maar dit is nog het begin van het perceel, met maaien heb je hem dan ook nog recht, maar hoe verder je bent hoe meer kleine bochtjes erin zitten, teminste gaat bij mij zo 😛
Valtra-fan Teun
Ja dat is waar wat je zegt ja

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Swadro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!