Foto van een Fendt 724 van Loonbedrijf van Diepen (Spanbroek) met een Roelama/eigenbouw mestpomp. Vandaag bij ons aan het sleepslangen geweest de grond liet het mooi toe  ook al was hier en daar wel e

Fendt 724

+3
2850Johndeere6R
Foto van een Fendt 724 van Loonbedrijf van Diepen (Spanbroek) met een Roelama/eigenbouw mestpomp.
Vandaag bij ons aan het sleepslangen geweest de grond liet het mooi toe ook al was hier en daar wel een zachtig plekje sporen zijn er niet gereden. In een 9 en een half uur tijd was er weer 1475 m³ het land in geslangt. Weer dik tevreden.

Reacties

Fast Eddy
Mooi wat gedaan dus.
+1
2850Johndeere6R
@Fast Eddy ging als de brandweer 🚒
+1
Fast Eddy
@2850Johndeere6R

Dat is altijd goed. 😉😂
Loonwerkslaaf
155 m3 per gefactureerd uur is heel netjes. Wel inclusief water zeker en met mooie percelen. Niet alleen de trekker heb veel ervaring zeker maar ook de chauffeurs dan als ze zo snel zijn.
+2
2850Johndeere6R
@Loonwerkslaaf onze mest is niet heel dik van structuur en alleen op het weide perceel is er 5m³ per ha bij gegaan. Onze percelen zijn aardig vierkant en voor het verste perceel is 800m slang en een brug nodig om er te komen. De personen die het doen komen dit jaar al voor de 9de keer samen. Mijn broer zit op de pomp en regelt het slang logistieke zodat da lijnen kort en koppel tijd efficiënt is

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!