Het achterwiel van de 5450 maar eens wat zwaarder gemaakt zodat ie beter in evenwicht is met wat gewicht aan de voorlader. Ook op de kuil is extra gewicht natuurlijk altijd welkom en landwerk doen we

Massey Ferguson 5450

+4
Tractor TV
Het achterwiel van de 5450 maar eens wat zwaarder gemaakt zodat ie beter in evenwicht is met wat gewicht aan de voorlader. Ook op de kuil is extra gewicht natuurlijk altijd welkom en landwerk doen we toch bijna niet met deze trekker.

Reacties

+3
Tractor TV
En nog een paar foto's van dichterbij, het gewicht is eigenlijk gewoon een oude biks pers. Met een klein beetje inslijpen paste ie mooi klem tussen de blokjes op de velg. De ring in het midden op de velg voorkomt dat ie er uit kan schuiven.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+5
hooidonk
Creatief en ziet er netjes uit zo!
Hoe zwaar zijn ze?
+1
Tractor TV
@hooidonk Danku! Heb ze niet gewogen maar volgens mij wegen ze wel eem paar honderd kilo. Ik vond de wielen in ieder geval zwaar zat toen ik ze weer aan de trekker deed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 5450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!