Zaterdagnacht het gras eraf en vandaag het mest erop met deze machtige combinatie. John Deere 8R370 met 29kuubs Veenhuis 3asser. (2024)

John Deere 8R 370

+3
FerreV
Zaterdagnacht het gras eraf en vandaag het mest erop met deze machtige combinatie. John Deere 8R370 met 29kuubs Veenhuis 3asser. (2024)

Reacties

Fast Eddy
Is dit het laatste jaar dat je nog bovengronds mag uitrijden in België?
+2
kartoffels
@Fast Eddy dit is in wallonie dat ligt niet in europa
@kartoffels das toch ook belgie?
Wel dik met 29 kuup en dan zo gieren.doen zeker ok transport met deze tank.
+1
FerreV
@Fast Eddy Hier kan ik je helaas geen antwoord op geven. Voor Vlaanderen zou het kunnen, maar in Wallonië gaat dat nog niet het geval zijn denk ik. Daar mag je op gras bovengrondsrijden, en al vanaf 16 januari drijfmest uitrijden.
@FerreV bij ons zouden ze je gek aan kijken als je met zoveel kuup het land op kom.haha 16 zie je wel maar vaak een stuk lichter en enkel as
+1
Mooie foto's @FerreV je bent hier in een mooie regio.

Kom je ze met toeval tegen of heb je contacten?

Bij ons over de grens in Wallonië dus word er veel met dit soort combi's gereden, over het algemeen rijden deze tanken ook zelf naar de put daarom dat ze veel willen mee nemen.
In Wallonië mag je inderdaad van 16 jan bovengronds uitrijden. Heel contrast altijd bij ons wij moeten wachten tot 16 februari en de buurman zit al over de grens die heeft de mest er al lang en breed op liggen dan
FerreV
@TerraJohnDeerefan Ik heb wel wat contacten.
+1
@TerraJohnDeerefan wel apart in europa en toch qwa regels weer anders🙈
@johndeere6910forever

Ja en zelfs in een land zijn de regels anders
@FerreV

Dacht het al anders zou je veel geluk hebben gehad.
We hebben zelf ook wel eens een rondje gereden maar dat viel meestal tegen😂
+2
Het is zelfs zo dat deze melkveehouder op een gedeelte van zijn areaal in vlaanderen is dus de zodebemester moet gebruiken

(klik om te vergroten)

Bemester

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8R 370 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!