Foto van een Wifo achterlader, weer in ere hersteld. Blijven leuke snelle tussendoor klusjes😁. Foto is geplaatst door Procee op 10-04-2024 om 22:09:32, met 8 reacties.

Wifo achterlader

+8
Procee
Foto van een Wifo achterlader, weer in ere hersteld. Blijven leuke snelle tussendoor klusjes😁
+1
Towaberg
@Procee mooie restauratie 👌
+1
Procee
@Towaberg bedankt, hij is te koop😜😁
Towaberg
@Procee ik heb geen mest🥴

Reacties

+1
Krispax
Mooi, ook weer nieuwe stickers erop. Welke ral kleur heb je hier voor gebruikt? Heb namelijk ook nog één staan maar dan het type met cylinder die nieuwe verf kan gebruiken.
+2
PieterA
@Krispax Wifo is Ral 3002
+1
Procee
@Krispax inderdaad ral 3002 zoals @PieterA zegt, ik heb de verf van kramp eigen merk gebruikt. Verft persoonlijk heel mooi weg en hebben de meeste kleuren gewoon staan!
+1
Krispax
@Procee ok, daar hoef ik al niet meer achter te zoeken. Kramp verf heb ik de laatste keer ook gebruikt en beviel me ook wel.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Wifo achterlader ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!