Vandaag even tijd gemaakt om een stukje te frezen met mijn Hummel DE62a, deze heb ik vorig jaar gekocht, ik was benieuwd hoe die het zou doen, nu had ik een stukje grond waar ik hem even kon uitprober

Hummel DE62 frezen

+5
Reinard
Vandaag even tijd gemaakt om een stukje te frezen met mijn Hummel DE62a, deze heb ik vorig jaar gekocht, ik was benieuwd hoe die het zou doen, nu had ik een stukje grond waar ik hem even kon uitproberen😃 ging best mooi!

Reacties

+4
Reinard
Nog een fotootje

(klik om te vergroten)

Hier tijdens het frezen, het viel me niet tegen hoe het ging, het was een ruig stukje onkruid en vol gaten, maar het is een zware machine dus kon het goed doen. Deze heeft een fichtel&sachs D600l motor, met 12 pk.
+3
Reinard
De roest weer van de messen af:)

(klik om te vergroten)

+1
a3vandiejen
Leuk om het dan te proberen en nog leuker als het werkt. Mooi hoor.
+1
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Hummel ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!