Foto van een Ritscher MultitracToertocht Hengelo (Gld) 14 april 2024. Foto is geplaatst door dickt op 15-04-2024 om 13:16:42, met 9 reacties.

Ritscher Multitrac

+2
dickt
Foto van een Ritscher Multitrac
Toertocht Hengelo (Gld) 14 april 2024
+2
Wimariete
@dickt En mijn buurman op de BM 350 ervoor.
+1
Wimariete
@dickt En nu ik goed kijk zie ik nog een buurman op de International 585 erachter.
+3
radium45
@dickt Al wel eens vaker met je over gehad, dat er aan die tochten tractoren meedoen die in mijn ogen daar nog niet tussen mogen rijden. 😁
Wimariete
@radium45 De buurman op de 585 is 90 jaar. Dat lijkt mij een goed excuus om met een cabine te rijden. Hij heeft trouwens ook nog een MF165 zonder cabine. Daar rijdt hij in de zomer altijd mee.
+3
radium45
@Wimariete Het gaat mij niet om de persoon, maar meer dat in mijn ogen bepaalde tractoren nog niet echt als oldtimer over komen. Doet afbreuk aan de echte oldtimers.
+1
verse koe
@radium45 zou die persoon in dit geval dat niet compenseren?
+1
Tom VB
+1
Wimariete
@radium45 Deze trekker is ondertussen denk ik ruim 40 jaar oud. Volgens mij dan toch ook een oldtimer?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ritscher Multitrac ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!