Was te zien op de open dag bij de Fam. Kramer in Assendelft: https://www.dagjebijdeboerdag.nl/ Op dit bedrijven waren meerdere (Claas) tractoren en machines uitgerust met dubbellucht om niet weg te za

Alles op dubbellucht

+2
Grasbaal
Was te zien op de open dag bij de Fam. Kramer in Assendelft: dagjebijdeboerdag.nl/ Op dit bedrijven waren meerdere (Claas) tractoren en machines uitgerust met dubbellucht om niet weg te zakken in de zachte veengrond.

Reacties

+1
Grasbaal
Op dit bedrijven waren meerdere (Claas) tractoren en machines uitgerust met dubbellucht om niet weg te zakken in de zachte veengrond. De Jako bemester was uitgerust met een uitschuifbare as.

Hier een video met een zelfde tank aan het werk:

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Celtis 436RX en hebben de trefwoorden poseren , dubbellucht , dubbel wielen en trekker met dubbellucht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!